Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    Állomás megközelítésekor én mindig tartottam magam ahhoz,hogy a heat 30% fölé egyszer sem emelkedhet.

    Szerk.: de silent runningot nem használtam.Viszont most,hogy mondod már lehet értelme,hiszen állomáson bedokkolva Horizons megjelenése óta villámgyorsan feltöltődik a pajzs(végre).Korábban ugye amikor a nagy hajók pajzsainak a recharge ideje 8 perc volt kb,egyszerűen úgy éreztem ,nem éri meg a SR.

    Továbbá végső megoldásként még mindig működik,hogy kilogolsz ha elkezdenek scannelni....nem szép dolog,de hát nem vagy combatban...:) Lefőtt a kávé,elmentél meginni :))

    Supercruise rendőr interdictnél: nem szabad sok küldetést felhalmozni,mert mindegyiknél külön számol egy esélyt rá,hogy gyárt neked egy rendőr npct,értelemszerűen 10 küldinél ez már igen magas.Ha máshogy nem megy,megfontolandó a Mark III Cobra,ezt ugyan nem érik utól ha drop után elboostolsz, ki kellene,hogy érjen a scan range-ből.
    Alternatív megoldás,hogy belelősz a rendőrbe amint kiugrik eléd (általában ott jelennek meg).
    Harc közben nem scannel az npc - ha csak egyszer rálősz, akkor kapsz egy mekkora, 200 credites bountyt? Ez nem vészes,nem kell utána megölni, érdemes kiugrani a rendszerből,hogy leszakadjon rólad,majd visszamenni és újra próbálkozni,esélyes,hogy nem lesz ellenőrzés.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák