Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Sylc #19004 üzenetére

    Nem, arról nem. De arról igen, hogy 3x kellett oda vissza fizetnem a monitor árát, a végén már 5k-val drágábban kellett megvennem, mert mindig másik nagykertől szerezték be, és az adott nagykernek sose volt cseredarabja, így pénzvisszafizetést kaptam, újra meg kellett rendelnem. A végén egy kisebb mappányi papírom volt már 1 darab monitorhoz. A legvégén, amikor elegem lett, akkor meg 40 percet vártam a pénztáros csajra, mert éppen ebédelt a drága. (A több mint 1 hetes átfutási időről ne is beszéljünk, ami a garanciáztatást illeti, főleg úgy, hogy semmit nem csináltak).

    Oazis ilyen téren normális volt, +2k-ért 20 napra bővült a 72 órás pixelgarancia, így nem kellett non-stop járatni, hogy kijöjjön rajta, plusz előre kibontották a monitort és akkor szóltak, amikor hibátlant tudtam elhozni, nem kellett átmennem a fél városon feleslegesen. Az egyik példánnyal beszoptam volna, ha nem hétvégére esik a 3 nap (az nem számít bele), mert csak a 3. nap jött ki a subpixel hiba.

    3 monitorost én nem akartam, egyrészt nem fér el (még a nagyobbik 34" se férne szerintem), másrészt engem mindig zavart a monitorok kávája ilyen összerakott rendszernél. (Egyik céges bulink a Racecenterben volt, de nekem ott sem jött be emiatt.)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák