Új hozzászólás Aktív témák

  • nubreed

    veterán

    válasz duvi #17175 üzenetére

    Kaushoops rendszerben (ahol a legutóbbi bounty beváltós CG volt), ami ugye Alliance rendszer összeszedtem egy kis bountyt. De azóta már kétszer is meghaltam. Egyszer nagyon elbénáztam valamit egy RES -ben neki rontottam egy elég brutális wingnek, aminek nem kellett volna és már elmenekülni sem tudtam, aztán másodszor direkt nyirtam ki magam, visszaültem egy Sidewinderbe, mert véletlenül összeszedtem egy kis bountyt federal space -ben is és nem akartam, hogy még 6 napig wanted legyek. A Federal -os bounty eltünt a fejemről, az alliance -es viszont azóta is ott virít Dormant Bounty -ként. És még 1D és néhány óra van arra hogy kifizessem. mi van akkor ha nem fizetem ki a határ időn belül, illetve ez miért nem tünt el, mikor már 2x is meghaltam? Csak akkor tünt volna el ha Alliance space -ben is meghalok?

    (#17176)

    Small Multicannon helyett inkább rakjál rá Beam Lasert, sokkal hatékonyabb a pajzsok ellen és addig sem kell használni az MC lőszerét. A heat sink launcsher felesleges, vagy 2 Chaff Launcher legyen helyette, vagy 1 Chaff Launcher és 1 KWS. Továbbá, egy ilyen viszonylag kicsi hajónál luxus elhasználni egy 4 -es méretű helyet Fuel Scoop számára, arra bőven elég egy 2 -es is, sokkal inkább tennék SCB-t annak a helyére.

    Mondjuk iyesmi:
    [link]
    Ha harcolni akar inkább, lehet további SCB -ket felrakni a cargo space helyett. De akkor már oda kell figyelni a Powe managementre is.

    [ Szerkesztve ]

    We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

Új hozzászólás Aktív témák