Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Továbbra sem találkoztam az 1.4 óta egy, azaz egy db FDL pilótával sem, amelyik akár csak egyszer is megpróbált volna visszalőni. Eddig szentül meg voltam győződve arról, hogy ők csak valamiféle pacifista hittérítés céljából látogatják a hazRES-eket, mondván, hogy "béke, testvéreim, virágot szedj, ne háborúzz!"(tudom, hogy máshogy van a szöveg, lásd a comment végén), de most már tényleg nem tudok másra gondolni, minthogy egyfajta rituális öngyilkossági szándék vezérli őket. Történt, hogy épp társadalmi életet élvén békésen leparkoltam egy aszteroida mellé. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy FDL két lövést ad le rám. Na, gondoltam, csak megtört az a jég végre. Társadalmi életet felfüggesztettem, nyeregbe pattantam, és elfogadtam a kihívást, de innentől kezdve már csak a szokásos impotencia, zümmögött jobbra, döngicsélt balra, de lőni azt nem. Most vagy kijött a szerencsétlen egy dupla csövű kétlövéses sörétessel, és ennyi volt a muníció(akkor meg minek néz annyi western-t), vagy mivel csalódottan tapasztalta, hogy hiába kelleti magát, rá sem hederítek, azzal a két lövéssel csak felhívta magára a figyelmet, hogy tudassa velem, ő felkészült az öngyilkossági szertartásra.
    Valamit már tényleg léphetne az ED az ügyben, mert már restellem ledurrantani őket :B
    -
    -
    duvi - Én is köszönöm a cikket, tele van tömve érdekes info-val :C
    -
    -
    totila - "basszus, ez tényleg olyan mint egy FAS, akkor te most véded, vagy égeted?"
    -
    Ez van, ha valaki annyira szeret savazni. Bizony néha magára is ömlik belőle egy kicsi(imádok nevetni, még magamon is) :K
    -
    A fenti kiegészítése: Itt gyerekek is lehetnek, márpedig cafrangokra lőtt embereket nézhetnek ugyan, de egy fél cici az nyilván lelki törést okozna nekik, ezért minden megtekintés előtt 4x kérdezik meg tőlük, hogy elmúltak-e 18, ők meg természetesen mindig őszintén válaszolnak is ;) :B ;)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák