Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz brd #14941 üzenetére

    Bár már egy ideje nem játszom aktívan (viszont lassan már hiányzik és ha lesz egy akció lehet a durcizásom ellenére megveszem majd télen/jövő év elején a kieget, ha elég tartalmat tesznek bele. Most viszont a GW2 újra leköt így nem fér bele a szabadidőmbe, főleg úgy, hogy az asszonynál beindult a fészekrakó üzemmód és a fél lakást fel akarja újítani vagy kicserélni. Ezt nem mondta senki, hogy a leendő apukaság ezzel jár. :D), nekem is Hotas X-em van.

    Neten találni olyan beállításokat (igaz, shiftként, módosító gombbal használnva) is hozzá, hogy még a menüben is a joy-t használva tudsz mozogni és vásárolni. Nekem bejött. Egy kicsit érzékeny alapból, de van rá egy program (Joystick curves azt hiszem), azzal lehet finomhangolni (mondjuk nálam az meg néha meghülyítette az elite-et, de legalább jól lehetett célozni).

    Edit: valahol ebben a topikban van szerintem az a config, amit én is használtam és csak minimálisan kellett alakítani rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák