Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz nubreed #14913 üzenetére

    A kezdeti (20m alatti) meggazdagodasnak sok formaja letezik:

    Kuldetesek:
    - csempeszre fokuszalj (keress rendszert ami csak egy kaloz outpost) mokas es jol jovedelmezo (Open / Solo / Priv group mas kuldiket ad, mint elottem irtak, erdemes halmozni). [Halal eseten megmarad]
    - Kaloz vadaszat (ha egyik kuldi 3 masik 7 kaloz likvidalasat koveteli meg, akkor tudnod kell ez nem 3+7=10 kalozt jelent, hanem 3+(7-3)=7, mivel a szamlalo mindkettonel porog a kilott kalozok utan. Itt a halmozas szinten fontos lehet, mellesleg a kaloz kuldikre tobb idot kapsz, mint a csempeszre [Halal eseten megmarad a kuldetes resze, a bount elveszik]
    - Fejvadaszat, ide mar a Viper szo-szo, a Vulture 100%-ban eleg [Halal eseten megmarad a kuldetes resze, a bount elveszik]

    CombatZone (CZ):
    - Viper / Vulture alap kotvetelmeny, bemesz es losz mindent (fontos, hogy a 4es panelen ne hagyd ki a frakcio valasztast - ha van masik player, erdemes melle allni, ha sok player van de nincs wing, akkor irany privi v solo, mert ha o visz be tobb sebzest, akkor nincs penz), a penzt a helyi frakcional (annak mas rendszerben talalhato bazisain is) lehet felvenni a contacts tab alatt. [Halal eseten elveszik]

    Ha nincs eleted:

    Felfedezes, ami unalmas, lassu es penzt csak honapok utan latsz belole, Adv disc es detailed surface scanner alap, ahogy egy jo fuelscoop es minimum B FSD drive kell hozza (Diamondback scout / ASP)

    Ha lassan akarsz penzt keresni, sok befektetett tokevel:

    Vegyel egy banyasz vasat, keress egy minimum metal rich gyurut es irany a kavicskarcolas (lassu es unalmas, nem ebbol leszel csilliardos fel ora alatt.

    Kereskedelem:

    Amig nincs meg egy normalis T6 builded, egy jo utvonalad (2500cr/t minimum) es melle penzed, hogy televedd, bele se kezdj.

    Ahol nagyon sokat lehet bukni:
    - ma kereskedem, holnap bounty hunterkedem de a szerda csak a felfedezese... (Fokuszalj arra, amit eloszor talalsz jovedelmezonek, ne add el a vasat amig nem lepsz a kovetkezo Tier-be (T6 -> Vulture, v T6 -> T7), amit tervezel, Cobra > Viper + T6 ido es penzpazarlas, en 10+ alkalommal valtottam ASP es Vulture kozott, ami mar siman egy Vulture veszteseg az elejen, amikor a rebuy cost is alig van meg...
    - Rossz vasat pickelsz, ha kereskedni akarsz, meg bountyzni es meg csempeszni is, akkor meg mindig jobb a Cobra mint a Viper, most a dontesed utan mar ne viszakozz, kesobb mikor majd eljutsz az Orca szintre, raersz olyat fittelni amit eppen megkovetel a pillanatnyi elmealapotod.

    Mindezen felul vedd figyelembe a rendelkezesre allo idodet!

    Ha egyhuzamban max 1 orat tudsz jatszani, akkor is neha fel kell alni a geptol, menj felfedezni, nem ketyeg a timer a kuldiknel.
    Ha megy ez 2-3 oran keresztul, akkor kereskedj v kuldizz (figyelj arra, hogy a le nem szallitott nem csempesz kuldi utan buntetest kapsz, ha kilonek akkor is, mivel az arud elveszett).
    Ha idomilliomos vagy es birod a monotonitast, kereskedj mert abban van a legtobb penz / befektetett ido
    Ha akciora vagysz, random rendelkezesre allo idovel, campelj be egy CZ-t es ne ereszd.

    Ha mar elered a 20m creditet, mas utak nyilnak, ott mar tudsz powerhez csatlakozva meritet farmolni viszonylag rovid ido utan, amikor mar a fizetes fedezi a javitast / fittelest, de mint mindenhol, itt is a penz a kereskedelemben van.

    Par pelda a jatekosoktol akiket ismerek:

    Dui
    - 0-20m vulture kb 2 het (neha napokat nem lep be) CZ fokusz (Ujrakezdte, tudja melyik modul mire jo, mellesleg pvp huszar, tudja mikor es hova kell loni, ennyit szamit a tapasztalat)
    Titusz
    - 300m felfedezesbol profit 3,5 honap!!!
    Flynth
    - 660m kereskedelem profit 16 nap grindeles.
    - 10000 merit 4 nap alatt, heti 50m powerplay fizetes (de a kereskedelem ugyanezt a profitot behozza 2 nap alatt, ezert felhagytam vele)
    Gigafun - napi 5-10m profit Bounty hunterkedessel

    Remelem segit megtalalni azt az iranyt amerre menni szeretnel, az egyetlen jo tanacs, ha elindulsz valamerre, akkor kovesd azt az utat, mert lehet, hogy nem a leggyorsabb, de sokat buksz a valtogatassal.

    [ Szerkesztve ]

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák