Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz kozi71 #13249 üzenetére

    Sajnos nem lehet jelenleg frakciót létrehozni a játékban, ezért javasolták a kollégák a TS használatát.
    Én tegnap próbáltam ki először és nem volt negatív élmény. Kezdő TS felhasználóként is tudtam boldogulni és ha jól emlékszem pont Warhead kolléga segített eligazodni. Pozitív volt, hogy rögtön rámköszönt ahogy beléptem, és bár nincs mikrofonom mégis elmagyarázta mit kell nézni, csinálni, sőt felvett a tagok listájára is. Jelenleg felfedezőúton vagyok így nekem még így "read only" módban is érdekes volt hallgatni a többieket a játék mellett.
    Az eddigi taglista alapján pedig küldtem mindenkinek frend request-et a játékban. Mivel sokan visszaigazoltak így már nem érzem annyira egyedül magam, van olyan érzésem, hogy tartozok egy közösséghez a játékon belül.
    Az Elite mindig is olyan játék volt ahol nincs semmi kötelező haladási irány ezért a TS használata vagy az SSL-ért tevékenykedés sem kötelező. (Itt nem láttam még olyan hozzászólást, hogy az a játékos aki nem támogatja az SSL-t menjen a sunyiba.)
    Ez olyan, mint hónapokig kereskedni egy pajzsnélküli T9-el csak, hogy minél hamarabb meglegyen a fullos konda. Szép a legdrágább hajóban feszíteni de szerintem elveszi a játékélményt a monotonitás.
    Az SSL-ért sem azért kell gürizned szerintem, hogy elmondhasd mennyit tettél, hanem azért, hogy egy újfajta nézőpontból játsz. (lényegében ugyanazt fogod csinálni mint eddig máshol, de a háttértörténet miatt szerintem érdekesebb így a játék.)

    Duvi: Szerintem a "SoSL" kezdés jó lenne az ilyen témájú poszt-ok előtt. Én támogatom az ötletet, kiváncsi vagyok a többiek véleményére.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák