Új hozzászólás Aktív témák

  • VitoSagi

    tag

    válasz rexsimus #13144 üzenetére

    Hol van angolul? Én eddig csak a magyar sztorit láttam. Egyébként a fordítás nem lesz kicsi feladat ha mindig ilyen terjedelmes lesz a történet amit publikálni kívánunk. Tudom, ez afféle bemutatkozás is egyben a Frontier Dev felé, de javaslom törekedjünk GalNet léptékben is kezelhető közleményekre és híradásokra magunkról. Pláne, hogy sokunk elboldogul az angol nyelvvel így-úgy, de egyikőnk sem egy Hemingway alighanem, szóval ezt angol anyanyelvűek számára minőségben lefordítani nem egyszerű. Legalábbis nekem, bocs ha csak én vagyok tulok... :DDD

    Távlatokra tekintve, felmerült, hogy később talán lesz lehetőség saját jelvényeket, emblémákat is feltenni a hajókra, a készítők nem zárták ki. Talán majd a grafikus vénával rendelkező párttársak erre is dobhatnának fel terveket, nem sürgős, de elfér a fiókban egy logó, amit bármikor felhasználhatunk a jövőben.

    Ja és most vettem észre, hogy orientcx kolléga a fórumos néven van említve a sztoriban, a játékon belül viszont más a CMDR neve (Slink Spirit ha jól sejtem). Talán törekedjünk a CMDR nevekre inkább szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder

Új hozzászólás Aktív témák