Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz CactuS #12708 üzenetére

    A pajzs erejébe csak a hull tömege számít, nem a hajó össztömege. Jó rá az 5A-is, de a 6A jobb. :) Minél kisebb a hull tömege a pajzs optimális tömegéhez képest, a pajzs annál erősebb lesz. Az edshipyard és coriolis hajótervező oldalakon feltüntetett pajzs erő MJ értékek pontosak, azokat a fejlesztőktől kapott információk alapján készített képletek szerint számítják ki.

    A railgun trükkös fegyver. Brutális ugyan a sebzése, de cserébe minden más téren megnehezíti a életet. Legnagyobb hátránya a korlátozott muníció (31 db.). Csak fix változatban van. Sokat fogyaszt és sok hőt termel. Kell némi ügyesség a használatához, mivel tűzgomb lenyomása és tényleges lövés között kb. 1-2 másodpercnyi idő telik el, könnyű elvéteni a lövést, ha nem tudja az ember annyi ideig célon tartani a fegyvert.

    Turretet soha nem próbáltam, de szerintem egy Pythonra felesleges. Többet fogyaszt, kevesebbet sebez, és a Pythonon elég jó helyen vannak a hardpointok, és azért annyira nem lomha, hogy gimbal fegyverekkel nehezebben boldogulj, mint turrettel. Esetleg az alsó nagy hardpointra lehet megfontolni turretet, mert az oda rakott gimbal fegyvereknek egy kicsit kisebb a mozgástere, mint az oldalsóké.

    Persze a bányászat, kereskedés más tészta, akkor van létjogosultsága a turretnek. Fire at will módban elvégzik helyetted a harci melót míg menekülsz, vagy mással foglalkozol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák