Új hozzászólás Aktív témák

  • 7Heads Drago

    veterán

    válasz cOxeR #3360 üzenetére

    Mivel te se vagy varázsló meg én se akkor hogy állsz meg a jégen? Mert arra ugye bárki ráfuthat.... ónos eső is bármikor eshet télen. Az meg nem válasz hogy olyankor nem indulok el, mert a munkából nyilván mindenki hazamegy és ha beteg valaki megyünk a orvoshoz. Az időjárás meg nincs rád tekintettel.
    Nyilván sokat segít hogy gázelvételre erőteljes a fékhatásod az e-autónál. De a vészfékezésnél egy adott tempónál állóra fékezzük az autót. Senkit nem érdekel a motorfék. Az számít mennyi a tapadás az úton. Az e-autóknál ezek szerint vicc. A nagy önsúly miatt én valahogy azt képzeltem hogy szélesebbek a gumik. :( De tévedtem. Érdekes hogy a hagyományos járművek esetén teljes egészében e logika szerint vannak felgumizva. Az e-autókra ezek szerint nem érvényes a fizika. :C
    Persze vannak gumifejlesztések a gyártók részéről csak nehezen hihető hogy az alacsony gördülési tényezőhöz nagy tapadás társul fékezéskor.
    Ezek után jobban meggondolom, hogy lelépjek-e az úttestre egy zöld rendszámos elé. Persze alacsony sebességnél kicsi a fékút különbség, de pl én főút mellett lakom. Ahol sokan száguldoznak.

    [ Szerkesztve ]

    Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.

Új hozzászólás Aktív témák