Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    icons: A tolvajok céhébe elég nehéz lesz vámpírként bekerülni, mert egy sötételf néni fog átadni neked egy üzenetet, hogy legyél itt meg itt ekkor és ekkor. Amennyiben legalább 1 napot eltöltöttél már börtönben, elvileg automatikusan meg kell keresnie téged. De emlékezetem szerint ez a néni engem csak városokban közelített meg (Cheydinhalban, Chorrolban és Brumában, de gondolom bármelyik másik városban is megtalál), viszont vadonban, egy barlang mélyén még soha.
    Az a lélekköves küldetés az amikor fekete lélekköveket kell csinálni neki? Van 3 elhagyott erőd, ahol a hét egyik napján egy oltáron lehet ilyeneket csinálni grand soul gem-ből. Úgy emlékszem egy fénysugár tör fel ilyenkor az oltárból a magasba. De sajnos már elfelejtettem melyik három erőd ez, és a hét melyik napja. Bendőke ha benéz tán kiokosít, mert neki asszem valami 200 db feltöltött black soul gem je van, az összes rabló ilyenben végzi nála..:)

    Fiathalon: azt a képet amit belinkeltél nem tudom ki és mikor csinálta, de ennél még a 2006-os konfigom (7800 GT, AMD a64 3000+) is szebben jelenítette meg a játékot 1024x768-ban... Szándékosan bármiről lehet fostalicska képet csinálni.

    Haas: Én háromféle végződését játszottam ki a Legacy-nak, mert újra meg újra próbálkoztam, ugyanis nem voltam megelégedve a végével. De sehogy sem sikerült a magam szájíze szerint befejezni. akkor elolvastam guide-ját, ott láttam hogy van még három. a történet maga nem bonyolult, de tele van hosszú, erősen moralizáló párbeszédekkel. Meglátjuk neked tettszik-e. Bár arról nem vagyok meggyőződve, hogy az OOO-val együtt működik-e. Az általa használt ellenfelek ugyanis nem skálázódnak, tehát valszeg belenyúl a program u. abba a részébe, amibe az OOO is. Majd tedd a betöltési lista végére, az OOO utánra, aztán kiderül.

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák