Új hozzászólás Aktív témák

  • GypsFulvus2

    őstag

    válasz katt777 #7639 üzenetére

    Nos az Oblivion nekem is mindíg fenn lesz a gépemen. Csak a modok száma növekszik majd. :)
    De amúgy szeretem magam "szivatni" a régebbi vágású szerepjátékokkal is, igen. :) a fő bajom általában inkább az, hogy minegyik túl könnyűvé válik egy idő után. Amúgy a Morrowindet, amit te útálsz, én még az Oblinál is jobbnak tartom. Lehet hogy csak nem adtál neki elég időt, kitapasztalni.
    "Morrowindben bemegyek egy barlangba, és néhány kardcsapással megölnek, miközben én pl. god módban 20p alatt nem tudom megsebezni a banditát, hiába csapkodom (látszólag) telibe. Szánalmas."
    Ebből arra következtetek, hogy nem vetted figyelembe a fatigue-t. Ott ugyanis, különösen az elején, mindenre hatalmas befolyással bír, a támadások sikerére, a sebzés mértékére, a varázslások sikerességére, sőt a potion-ok készítésének sikereségére is stb. A Morrowindben a fatigue az alfa és az omega kb. a játék közepépig (amíg kelően fel nem tápolod magad), míg az Obliban gyakorlatilag a legelejétől teljesen elhanyagolható, nincs jelentősége. Az első bandita nálam is nehezen ment, és rá kellett pihenni a következőre, de azért messze nem volt lehetetlen feladat. Pedig god mod-ot sosem használtam. A Morrowindben ha ezt figyelbe veszed boldogulhatsz, nincsenenk benne olyan, szintfüggetlen, kezdőként legyőzhetetlen ellenfelek, mint pl. a Baldur's-ban vagy társaiban. Nem fogsz 1-es szinten Golden Saint-ekbe botlani.
    Persze nem erőltetem, az ember azzal töltse az idejét ami örömet okoz. Ha neked nem jött be, hát nem jött be. De az biztos hogy a Morro háttértörténete sokkal kidolgozottabb és érdekesebb mint az Oblié, és a világ is nagyobb (bár elvileg kisebbnek kéne lennie, mégis hosszabb idő bejárni, vagy eljutni a térkép egyik peremétől a másikig, nagyobb a "felbontása").

    Amúgy meg milyen már, hogy egy csicska Padawan lezúz két Sith MESTERT egyszere??? :))

    Ezt a borderlandsot megnézem akkor, kösz a tippet, hátha bejön, persze közel sem biztos. Kardozni jobb' szeretek, mint lövöldözni. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Új hozzászólás Aktív témák