Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz katt777 #6174 üzenetére

    Ha ez megnyugtat, szerintem nem. És különben is Obli megmarad :D

    Ma már nem hiszem, hogy meg fogom tudni bütykölni... De mielőtt délután leléptem, még toltam egy uGrids=9-et és azzal sem javult a helyzet. Viszont visszavettem az AA-t és AF-et. Nem mértem fraps-szel akkor pont, de érezhetően sokat gyorsult.

    Ha felrakom BC-t, de visszaveszem az AA-AF-et, a fákat egy kicsit, meg még néhány apróságot, reménykedek egy átlag 25-8ban, még partokon is.

    Nem tudom. OS-t újra rakni nem akarom. Megint... Most lett kész. És most végre semmi bajom vele. De Oblivionban tényleg gyanúsan lassú :F

    Lesz .ini fájl törlés és megnézem mire megyek. De aza fura, hogy ha .ini-hez nem nyúlok... Fent van QTP3 és NE Vega&Habi és IW meg ugye kényszerített 8xAA-24xED és HDR, akkor is ilyen 25-29 fps-eket kapok IC közelében a parton sétálgatva. (nappal 25-27 és éjjel 27-32) Például Vilverin közelében. Nem kéne alapból többnek lennie? NE effektjeit nem használom, csak a nagyobb bokrokat, meg a lepkéket... IW nem is látszik a vízparton. Nameg nuku ini-tweak. Ez is kevés. Ez fix. Akkor még játszható, csak zavaró, és ha ezt spékelem a tweakkel, akkor ugrott a játék.

    Ha lenne pénzem, beneveznék egy E7xxx-re és + 2giga ilyen RAM-ra, mint ahogy nincs.

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák