Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz katt777 #11949 üzenetére

    Engem még mindig nem ereszt, még megannyi év után se... :B Zenéje még mindig előkerül playlisteken, helyszínek, hangok beugranak...

    Az utolsó oldalt pedig visszaolvastam :B , látom ez eggyel előrébb volt. Nem lep meg amúgy, amilyen extrém beállítások is vannak benne. Legutoljára még 4850-nel XP-n játszottam Oblival, sokat turistáskodtam a tájat csodálva, már akkor se volt csúnya (na jó, arcokat leszámítva, azok olyan karikaturisztikusak voltak mindig is). Az ini-javítások alap, sőt, már akkor is kellett, amikor 9600 Pro-val játszottam (igen, jól tetszett olvasni, a Radeon fajta, amelyiken asszem 256 MB DDR2 RAM volt, s egy AthlonXP hajtotta :DDD Oldblivion mod kellett, hogy azon is fusson. Nem ma volt :DDD)

    Majd akkor megpróbálom a UESPwikiről kibogarászni, hogy mely modokat érdemes. Jó tudni, hogy az összeakadozás para még annyi év után is megvan... pont ezért szeretném a feltett modok számát minimalizálni, ezért érdekelne, hogy mi az a legkevesebb számú és egymással jól futó mod, amikkel arcokon, tájképeken, városokon (és azok hangulatán) és textúra-minőségen javítani lehet.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák