Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Sas madár #70025 üzenetére

    Ha egyszer a Paypal-hez hozzáadtad sikeresen az érvényes kártyádat akkor amíg le nem jár nem adjuk hozzá újból, nem töröljük -ha csak nem érvényteleníted valamiért- mert a PayPal védelmi rendszere ez illetéktelen használatnak fogja tekinteni és zárolja.
    Ha nem lehet fizetni vele, akkor a vásárlási hely korlátozza, a bankodnál van valami, ideértve hogy nincs rajta fedezet vagy ha Maestro kártya, akkor az alaphibája jön elő.

    mivel mindig a régi lejárt kártyákat akarta újra használni Ha több kártya van a fiókhoz rendelve -a lejártak maximum még 30 napig célszerű hogy maradnak, ha még a velük vásárolt dologból refund lehet- akkor meg kell adni, hogy melyik legyen az elsődleges -primary- és akkor azt adja fel a fizetéskor.

    Nem írtad hogy hol akarsz fizetni, mert az eBay-re utalásod nem egyértelmű és milyen kártyáról van szó, így megint a vakvilágba adok tanácsot.

    1. Egy biztos hogy a PayPal most korlátozta a kártyát, normál esetben 24 óra. Ha belépsz gondolom a kártya ott van a fiókban.
    2. Megnézed hogy ahol fizetni akarsz nem írtak-e különleges szabályt a PP-s fizetésre.
    3. A PayPal egyenlegre feltölteni pénzt, azt a szükséges devizára konvertálva fizetni.
    4. Nem PayPal-l fizetsz, hanem kártyás fizetést választasz.
    5. Máshol veszed meg.

    5+1 Átnézed a gépeden a dolgokat, a böngésző Ebay, PayPal adatainak"takarítása", felugró ablak engedélyezés ellenőrzése, a védelmi rendszered vírusvédelem, tűzfal, optimalizáló program, vpn és egyéb csecsebecsék ellenőrzése, kilövése a fizetés idejére.
    Mert ezt azok is okozhatják: (onnan nem tudok tovább lépn a pay oldalára és másik kártyát kijelölni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák