Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fardem
aktív tag
válasz mgTerminator #49449 üzenetére
ha paypallal fizetsz akkor él a buyer protection. indítani kell case-t a paypalon hogy nem jött meg a cucc.
-
fardem
aktív tag
válasz 590227 #49451 üzenetére
így megy.
paypallal kell fizetni, akkor tudsz reklamálni.
paypal oldalon lehet, a fizetéstől számított 45. napig kell case-t indítani. (dispute a transaction).vagy ebay oldalon a becsült megérkezési határidő lejárta után 30 napig. (estimated delivery).
egyszerre csak egyik oldalon tudsz ugyanarra a termékre case-t nyitni,.
-
fardem
aktív tag
válasz mgTerminator #49455 üzenetére
hol vásároltál és mikor?
-
veterán
Resolution Center-View Open Cases
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fardem
aktív tag
ha problémám van, én midig paypalon szoktam reklamálni.
ha 1 hónapig nem jön meg akkor indítom a disputet (vita). indítás után is lehet még várni.
paypal oldalon van resoultion center, bemész, majd katta dipute a transaction gombra.
ki kell választani a tranzakciót. ott látod mindet amit fizettél. majd kiválasztani, hogy item not recieved.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Még csak most ismerkedem az Ebayel. Meg tudom nézni valahol,hogy hol tart a csomagom?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz krisztianAMG #49464 üzenetére
Köszi,akkor jó helyen kerestem,csak nem volt mit. Ez mitől függ? Amúgy elvileg 3-án megérkezik...dec.3....
Biztos megjön,mert jót írnak róla,csak első vétel....XBOX ID: GoTReX #4839
-
krisztianAMG
senior tag
válasz GoTReX #49465 üzenetére
20$-tól drágább cuccokhoz már szoktak adni (néha hamisat ). De +pár dollárért általában kérni is lehet. Az "estimated delivery"-t a visszajelzések beérkezése szerint tippelik be. Ha harmadika volt megjelölve, akkor még nem kell aggódnod, majd 1-2 hét múlva írj az eladónak, ha nem érkezne meg.
-
luciferk
senior tag
A postai nyomkövetőben a következő szerepel............
2014.11.18
08:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.12.01
15:44
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryMár egy hét eltelt a beérkezéstől de a nyomkövetőben a státusz nem változott, ilyenkor ülnek a csomagon a vámon vagy valami más lehet?
-
internetezoo
senior tag
354 Ft-os tétel mellé raktak nyomkövetési számot: YC386811409YW
Azt írja nincs tétel az egyik oldal szerint. Úgy kell nézni, hogy a posta adta, de nem fizette ki, hogy olcsóbb legyen illetve jön az sima csomagként?
-
nagyúr
válasz internetezoo #49468 üzenetére
hamis TN, vagyis van, csak semmi köze a csomag tényleges érkezéséhez
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Elektrosokk
addikt
szóval...
vásároltam valamit ebay-en. a termék drága volt, hiányzott egy alkatrésze. ezt jeleztem az eladónak, azt mondta küldjem vissza , a 11.-ik napon tudtam postára adni miután átvettem. A terménél a return item-re kattintottam. most csak várok??
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Slownz
senior tag
válasz Elektrosokk #49471 üzenetére
Ha még nem futottál ki a reklamálási időből, akkor várj. Ha közeleg a határidő, nyiss egy case-t.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Slownz #49472 üzenetére
de nem Tudom hogy kell, ezért kérdezek... a paypal oldalon ha az item dispute-ra kattintok az ebay resolution centerhez terel vissza. az eladó meg hát, nem ad egyértelmű választ.
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
nagyúr
válasz Elektrosokk #49471 üzenetére
90% hogy mindent buktál, ha nem követve adtad fel a csomagot
[ Szerkesztve ]
-
Elektrosokk
addikt
válasz Dluinet #49474 üzenetére
ez nem hangzik túl jól. 120.000.- volt a cucc. tényleg nem tudok tenni semmit ??
követve adtam fel, de ezt nem Tudtam az ebayre felvezetni, azt gondoltam a return request-re az eladónak kell majd reagálnia vagy valami.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Elektrosokk #49475 üzenetére
kaptál számot hozzá?
azt meg kell küldeni az eladónak, az ebay-en keresztűlígy azt te, az ebay és az eladó is ellenőrizheti, hogy feladtad a csomagot és az eladó átvette
miután átvette, utalnia kell a pénzt (szerintem ez olyan 4 munkanapon belül+ 2-3 munkanap míg a számládra rákerül)
-
Elektrosokk
addikt
válasz Dluinet #49476 üzenetére
értem hogy ezt kellene. de nem látom át a folyamatot. a terméknél ugye a returne-re kattintottam. most ezt látom a terméknél: "Hang tight, you should hear from the seller soonIf you don't hear back by Dec 11, 2014, or if there's a problem, just ask us to step in and help on Dec 11, 2014. We want to make things right for you."
és innen nem tudok tovább lépni. a paypal oldalon nem Tudok case-t nyitni.
-
Slownz
senior tag
válasz Elektrosokk #49473 üzenetére
hanyadikán rendelted meg a terméket?
-
Darko_addict
őstag
Ilyen súlyos problémák közepette nekem csak annyi kérdésem van még, hogy hogy lehet úgy vásárolni, hogy ne rögtön kelljen kifizessem a terméket PP-vel?
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Elektrosokk
addikt
válasz Darko_addict #49479 üzenetére
nem kell rögtön kifizetned, legalábbis én nem szoktam mindig azonnal.
-
madle
őstag
Szerintem úgy nem lehet, csak egyből PP vagy kártya, de a PP biztonsgos, meg igazából pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, én ezért sem félig az ottani vásárlásoktól, ha valami nem jön meg, intézkedek és a pénzem úgy is ott fog csücsülni a számlámon.
-
madle
őstag
válasz Elektrosokk #49481 üzenetére
Most ez komoly? Lehet utánvéttel is rendelni vagy mi?
-
nagyúr
ebay mobil alkalmazással asszem lehet később fizetni, vagyis nem kell azonnal
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Elektrosokk #49481 üzenetére
Legutóbbi alkalommal nagyon kerestem, de nem találtam olyan opciót, hogy ne kelljen. Ugye megveszem, és néhány lépés után van olyasmi, hogy You are almost there, és azonnal irányít a PP-re. Ha innen visszalépek, a termék még nincs megvásárolva. Ergo tulajdonképpen vagy visszalépek, és nincs termékem, vagy előre és PP-on fizetek. Mit nem vettem észre?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Slownz
senior tag
válasz Elektrosokk #49480 üzenetére
Az Estimated delivery-től számítva 30 napod van reklamálva Ebay-en, így ne aggódj, semmi sincs veszve, vissza fogod kapni a pénzed.
Ha eddig nem nyitottál case-t és közvetlenül az eladóval leveleztél, akkor várj egy kis időt (amíg úgy gondolod, hogy odaérkezik), majd ha ő nem teszi, akkor érdeklődj Te nála, hogy megérkezett-e. Nekem mindig akkor szokták visszautalni a pénzt (általában maguktól, de valakit noszogatni kell), ha visszaérkezett hozzájuk az árú.
amúgy erre mentél Te rá Ebayen: My Ebay / Purchase History / kikeresed a terméket / More Actions / Return item ?
Nem hinném, hogy bármi pénzt is buknál, hiszen az Ebay alapból téged fog védeni, ráadásul a feladóvevénnyel is tudod bizonyítani, hogy visszaküldted a terméket.
-
Elektrosokk
addikt
Nem utánvéttel, de ha leütöd a terméket még tovább kell kattintani a pay now opcióra. legalábbis nálam így szokott lenni.
Slownz : igen arra a menüpontra mentem rá és ott return item. Köszönöm! most kicsit megnyugodtam.
következő kérdésem: ha terméket szeretnék feladni, folyton probléma van az irányító számmal, usa zip kódot viszont simán fel tudok vinni a hirdetésbe. mi lehet ennek az oka ??
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz Elektrosokk #49487 üzenetére
Ezt a menüpontot nem nagyon ismerem, én mindig az eladónak szoktam írni, aztán ha nem reagál, akkor case, de biztos vagyok benne, hogy nem forog veszélyben a pénzed.
-
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Kaptam egy üzenetet, hogy egy felhasználó akitől rendeltem törölve lett, és ha jól veszem ki visszautalták a pénzt.
Beléptem a paypal számlámra, szerepel ott egy refund, és egy transfer to credit card is. Ez mennyi idő után szokott látszani a számlán? 2-3 munkanap?
Most az egyszer jól jött ki a drága dollár, több jön vissza mint amit fizettem. -
Darko_addict
őstag
Na srácok, innen hogyan tovább?
[kép] - ha tovább lépek, PayPal-ra visz, hogy fizessek, ha visszalépek, akkor nincs megvásárolva a termék.
Új számlát küld az eladó vásárlás után, szóval nem akarom kifizetni azonnal...Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Hurkafej
aktív tag
-
-
davidj92
tag
Üdv!
Korábban írtam hogy sérülten érkezett meg egy számológép, de csak most lett egy kis időm foglalkozni vele. Szóval a helyzet az, hogy be sem kapcsol, az elemtartó fedelét lehetetlen normálisan lecsavarozni, csak forog a csavar, de valahogy sikerült kioperálni. Ebayen rányomtam hogy contact seller-->nem azt kaptam amit rendeltem/sérült volt, utána kiválasztottam hogy sérült volt, és elvitt egy request return oldalra, ott megint kiválasztottam, hogy sérült volt, írtam is szöveget, meg linkeltem neki két képet. Ma jött egy ilyen válasz:
"Dear friend, we just double check , So sorry that we can t open the link you sent, There is a button Attach photos in this ebay message,In this case, would you please take and attach some photos via the ebay message so that I can solve your problem as soon as possible? pls kindly inform us via returns after you send the picture to us, We will solve the problem for you properly once we receive the photos. With sincere apology again for the inconvenience. Waiting for your reply. Sincerely, Crystal "
Na én sehol nem látok ilyen Attach photos gombot ez az első problémám. A második pedig ez a mondat: pls kindly inform us via returns after you send the picture to us . A terméket még nem küldtem vissza neki, de ha leballagok a postára és fel akarom adni levélként, akkor kell valamilyen vámnyilatkozatot vagy akármit kitölteni (Kínából jött a cumó)? Eladó honnan fogja tudni, hogy mennyibe került a posta? Mert ugye azt ki kell fizetnie. Egyáltalán hogyan érdemes feladni? Bocsi a sok láma kérdésért, de még nem fordult ilyen elő, hogy vissza kellene küldeniAmi nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest