Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Volt már a tulajdonomban egy qx7, amit szívesen használtam az fpv freeriderhez, meg néha amikor a gtr-90et sikerült a levegőbe emelni...
Szerettem ,nekem nagyon tetszik is...csak hát semmit de szó szerint semmit nem tudtam róla, illetve az egész transmitter receiver témáról....hogy amikor az ember megveszi akkor mit és hogyan állítson egy ilyen "nyers" eszközön...
Most legalább már annyival vagyok előrébb,hogy az ösvényeket látom, tudom merre kell indulni, így megvannak a kereső szavak is,mit kell keresni ha elakadok,vagy be kell állítani valamit...Azt nem tudja véletlen valaki, hogy az frsky xm-hez kapok olyan három eres kábelt, csatlakozóval, amivel tudok firmwaret frissíteni rajta?
RxSR-hez volt a csomagban, de mikor én az" fpv szettemet" eladtam, mindent adtam mindenhez "ajándékba"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest