Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    őstag

    válasz SP!T #64476 üzenetére

    Ha azt mondod hogy whoop és ne tovább akkor tinyhawk kit jó lehet. Ha meghagyod a lehetőséget hogy lesz flotta és 2s whoop vagy nagyobb gép stb akkor azért nem jó mert a távirányító leginkább csak ehhez használható akkor pénz kidobás.
    Amúgy maga a tinyhawk sztem nagyon jó. Nagyon kezes, elég erős hogy ha bénázik az ember legyen lehetőség menteni (igen, kezdesnek könnyebb erősebb géppel repülni), de mégsem irányíthatatlan. Atom stabil.
    De nekem könnyebb volt mert frsky távom már volt. Ha most veszel egy tinyhawk ot (90usd)meg egy q7/xlite távot (100usd) meg szemcsit (ev800 most 40usd alin) akkor az nem kevés lóvé, de lesz jó táv és jó szemcsi, ami bármire is jó lesz később, nem mellesleg ezek eladhatoak ha úgy alakul.
    Kit veszélyesebb ilyen szempontból. Kis kefés 716 gép meg jó, építeni is jó móka, fentebb láthatod mennyi árban a difi. Táv és szemcsi ügyben maradnék az általam javasoltaknál (frsky és ev800) hiába nem a legolcsóbb lépésnek tűnik elsőre.
    Esetleg lehet i6 távot (10k kb) venni, ahhoz is van beépített vevős whoop fc... Mondjuk fc ügyben én betaflight os vagyok, abból nem engedek. :)
    Persze végtelen lehetőség és kombináció létezik még :)
    De végy egy mély levegőt, aludj rá 1-2 t és határozz meg egy (vastagabb) pénz keretet, mi az ami max bele fér, írd meg és súgunk ;)

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák