Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz NORBl #64031 üzenetére

    Én személy szerint a Mi drónját nem ajánlom, de nézz körül a neten és ne csak a jó oldalát keresd...Nem egy sikertörténet. Ha az lenne, azzal lenne tele a net. Anno a Phantom gyilkosnak kiáltották ki, nem lett az..

    A Xiaomi drónoknak mindig is volt egy amolyan "majdnem kész" feelingje. És ezt évek alatt sem nagyon nőtték ki egyik típusban sem. A legtöbb drón inkább 1km az, amit tud. Ilyenből már lenne több is, de te biztosan tudod, hogy miért akarsz több km-re elmenni a kiindulóponttól. P3-at én már nem vennék. Ha árérzékeny vagy, akkor ez nem a te kívánságműsorod. Vagy veszel először olyat, ami nem az lesz, amire te gondolsz, de olcsóbban, vagy egyből megveszed azt, ami tényleg tudja azt, amit leírtál, de nem olcsón. Ez semmiképpen sem lesz fáklyásmenet, mert kell alapból indulónak 3 akku, bármit veszel. Típustól függően (xiaomi is) 20k/db-tól indulnak. ~60k/db-ig akár (P4P). Én a helyedben (ha nem feltétlenül szükséges) lejjebb adnék valamelyik tulajdonságban, és akkor egyből lenne több versenyző. Szerintem az 1km elég kell hogy legyen mindenre. Ha nem elég, közelebb mész. (P4-em van, azzal sem szoktam elmenni kilométerekre, mert minek?)

    Update: Hogy melyiket lehet otthon javítani, az egyedül azon múlik, hogy te meg tudod e otthon javítani. :D. Alapesetben egy gépet nem igazán kell javítgatni. :D. Ha attól félsz, hogy esetleg összetöröd, mert mondjuk nulla tapasztalatod van, akkor nulla tapasztalattal, nem itt kellene elkezdeni. De ezt általában minden tizedik kommentben leírjuk. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák