Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz Jazz #53298 üzenetére

    Késleltetés mentes FPV egyelőre csak analóg van, illetve létezik 1-2 digitális megoldás, de azok nem a megfizethető kategóriába esnek.
    Ha még nem reptettél drónt, akkor olyat érdemes venni, ami nem bontja le a berendezést és nem is törik össze az első ütközés után. Szerintem erre a Whoop forma gépek a legjobbak. Egészen konkrétan Eachine E011 / JJRC H67 / Boldclash Bwhoop B03 Pro ($12-16).
    FPV-hez az említett gépek jó alapot képeznek az aprópénzes kategóriában. Viszont ezekhez szükség van még egy kamerára ($10-13) illetve egy szemüvegre (szerencsével $20, anélkül $36, pl. Visionplus Hobbyking-ről).

    Egy ilyen összelegózott szett helyett lehet venni komplett megoldást is pl.: Eachine E013, $65-ért egy elég jó csomag. Viszont ez a csomag gyengébb motorral szerelt gépet és kisebb felbontású szemüveget tartalmaz.

    Én inkább a fenti megoldást javaslom, főleg mert apránként is lehet bővíteni, ráadásul egy igazi méregzsákot lehet csinálni az E011/Bwhoop gépekből. Az igazi jósághoz javasolt egy komolyabb távirányító beszerzése is, pl.: Jumper T8SG ebből lassan lesz V2, Frsky Taranis Q X7 + multiprotocol modul, iRangeX iRX-IR8M, stb.
    Ha már a távirányító is megvan, akkor pedig mehet fel a Silverware firmware, amivel acro képessé is lehet tenni a gépeket... :DDD

    Lásd itt lent linkelt SpydeR3412 hozzászólásában, az is egy E011 BetaFPV tuning motorokkal. :DDD

    (#53296) SpydeR3412:
    Elég jól hasít az az E011... :Y

    [ Szerkesztve ]

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák