Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz grimm2015 #42993 üzenetére

    A nagyobb gép azért nagyobb, hogy nagyobbat tudjon emelni és/vagy stabilabb, hatékonyabb legyen, de ha csak úgy általában beszélgetünk, egyáltalán nem kell, hogy ezért feláldozzuk a sebességet. Sőt, azonos célra épített kütyük közötti összehasonlítás esetén ennek általában épp az ellenkezője az igaz.

    Mivel a fizikának nincs köze sem a szándékaidhoz, sem a habitusodhoz, a végső konklúzió az, hogy a nagyobb gép nagyobbat tud ütni. Mivel a tömeg mindkét képletben szerepel, ez egyaránt érvényes irányított repülésre <mozgási energia> és szabadesésre <potenciális energia> is.

    A Te érvelésed azon alapul, hogy a nagy, nehéz gépeket ősz szakállú, megfontolt bácsik vezetik gyök kettővel (akik soha nem is kerülnek bajba), míg a kis gyöszöket hiperaktív elmebetegek tolják full gázon, kifejezetten a pusztítás szándékával.
    Miért nem mész tovább? Miért nem jössz egyből azzal, hogy KÖZTUDOMÁSÚ, hogy a féltéglával upgradelt U807 (kib@szva a 10.-ről) SOKKAL VESZÉLYESEBB a repképtelen, bedobozolt S1000-től?
    Sokkal egyértelműbb lenne, és mi sem tartanánk fontosnak, hogy kiigazítsuk a bejegyzésedet...

    [ Szerkesztve ]

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák