Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz Baku #42094 üzenetére

    A Devo7e erre IS tökéletesen alkalmas. Deviation-nel van olyan üzemmódja, hogy PC-gamepad-et emulál, nem kell hozzá semmi extra kütyü, csak egy régi mini-USB kábel. Egy kényelmetlenség van: az oldalán a jobb markodban van az usb kivezetés, így a klasszikus fogással kényelmetlen lehet (>>Lerakod a combodra és fogást váltasz)

    Bár nem szimulátorozom (pedig kellene), de csatlakoznék Jackal-hez: olyan nincs, hogy nincs rá időd.
    Ha TÉNYLEG nincs, akkor hagyd a fenébe az egészet.
    A szobában 5 perc alatt kész vagy egy kannyarra, míg élőben mire összepakolsz, keresel egy helyet, kicsomagolsz, összeszerelsz, ellenőrzöl mindent és felszállsz már minimum fél órád ugrott (ugyanez visszafelé takarítással, kár-felméréssel). Ha az utóbbira van időd, akkor az előbbire is. Nem kell rá előzetesen készülni, nincs gondod az akkukkal sem és nyomsz egy restartot,ha baj van.
    Nekem a kocsiban mindig van 3-4 micro/mini, hogy bármikor tudjak pár percet bohóckodni, de örülök, ha heti egyszer valóban meg is állok valahol, mert még így is minimum 20 perces procedúra, hogy kirepüljek 1-2 aksit (ha nem kell keresni a végén a jószágot).

    Tény, hogy nem adják vissza azt az élményt, mint amit a terep nyújt. Nem fúj a szél, nem ellenség minden fűszál, nem szakadozik és pontosan értelmezhető a kép, amit látsz. Ha testközelben repülsz, nem zavar össze a látott kép és a hallott hang iránya/ereje. Nincs a szar propok/rossz PID beállítások/rezgések okozta oszcilláció, nincsenek gyengélkedő motorok és ESC-k, nincs vortex, nincs a rezgések miatt elkalibrálódott giro és nincs paplan-hatás.
    Ha leesel vagy nekimégy valaminek nincs pánik, nincs a szemeid előtt pörgő kassza-gép, nem kell órákat mászkálnod a tökig érő gazban, hogy összeszedd a roncsokat és további órákat/napokat szarakodni a javítással.
    Szóval, nem tökéletes a szimuláció, de sokat segít az acro-ra történő átállásnál, a megváltozott nézőponthoz történő alkalmazkodásnál, ki tudod tapasztalni, hogy a távon melyik gomb hogy áll kézre és Te mire szeretnéd őket használni, illetve rengeteget lehet finomítani a táv beállításain.

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák