Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Baku #38970 üzenetére

    Nem érsz vele semmit. Mert eu-s raktárból eleve drágábban kapod meg plusz rájön a postaköltség. A GB-n most 100 eur. Free posta ugye. A kódot nem néztem, de szerintem van hozzá. Legyen mondjuk 90 eur. Ehhez jön 27% áfa. Az 24.3 eur. Az 114 eur. Ennyi szokott lenni akció nélkül is az ára. Ehhez még max a postai 2500 huf jön. De ha valami nagy mákod van, akkor mivel nincs kari és nem hinném, hogy annyira nyomulnak, mint akkor még az is elképzelhető, hogy csoda történik. :D.

    "A postán azt mondták, hogy a hárombetűs sarcszedők erősen bekeményítettek mostanában, és szinte mindent átvizslatnak, mint a vadászkopók, viszont ugyanannyian vannak, mint eddig, kvázi nem győzik, és torlódnak a cuccok.."

    -Sokkal kevesebb cucc jön be, mint karikor, szvsz nem torlódnak a dolgok. Van olyan cuccom, ami 8 munkanap alatt itt volt és semmi extra díjat nem fizettem a postázásért. Olyan viszont volt már, hogy hiába volt itt papíron a cucc, azaz a kínaiak/svédek/hollandok/belgák szerint a repülő elrepült onnan, a MP még nem iktatta be. A reptéren is szoktak anomáliák lenni. Bazi nagy gépek repkednek Kínából, több tízezer küldeménnyel. És azt ugye egytől-egyig le kell könyvelni is. Azaz lehet, hogy a csomi már rég az elosztóban van, de mivel még nem könyvelte le senki, ezért nem továbbíthatják. :U

Új hozzászólás Aktív témák