Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz Cathfaern #1980 üzenetére

    Alapjába véve mikor a Hubsan X4 H107C-t rendeltem, akkor átmeneti megoldásnak rendeltem, hogy mondom megtanulok vele repkedni, irányok meg minden. Ez úgy nagyjából össze is jött, azt leszámítva hogy egyszer elszállt a fenébe, és azóta sem találtam meg.
    Következő Hubsan BNF szettbe vettem, annak meg a vezérlőjével lehetett valami mert a motorok össze vissza pörögtek. Szétbontottam, és eladtam az összes létező dolgot ami jó volt. Elég volt a kicsi gépekből. De nagyon jól bírta az is az esést.

    Ismerősnek amúgy van H8, motor meg prop csere már kellett neki. Sajnos ezek a kefés motorok nem hosszú távra vannak tervezve. Ezért is említettem meg fórumtársnak hogy érdemes hozzá + motort propot rendelni. Persze ha csak arra szánja mint amire én, hogy megtanuljam vele a dolgokat, akkor nem szükséges. Viszont ha valami történik egy esés során, és hetekig nem tud repkedni 1 hibás motor miatt akkor az gáz azért. Főleg hogy nyár van, sok a szélcsendes idő így pont alkalmas reptetésre.
    Amúgy arra tényleg nagyon jók ezek a kis gépek, hogyha valaki vadulni akar akkor "büntetlenül" meg is tudja tenni. Phantommal már azért nem mertem megtenni ugyanezt.

    (#1992) Vasinger!

    Sajnos kellenek ezekhez + dolgok. Az a baj hogy nagyon rövid a repülési idő, és ha benne van az ember, akkor nem elég 1-2 akksit kirepülni. Volt hogy Phantommal is 4 akksit kirepültem simán ( 40p ). Ezek a kis gépek meg nem tudnak 10 perces repidőt. Szóval ezért említettem a + akksikat. Motorok pedig azért kellenek, mert ezek nem Brushless motorok, szóval rövid az élettartamuk. Akár 1-1 eséstől is megadhatják magukat, ha pl. a propellerre esnek, megnyomódik a tengely és kész.
    Szóval ezért mondtam hogy érdemes tartalékba rendelni 1-2 motort. Nem egy nagy tétel ezekhez a kis gépekhez az alkatrészek.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák