Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    válasz ígyvanferi #6214 üzenetére

    Én ugyanezt éreztem, hogy egyéniben már nem tudok hova fejlődni, max ha folyamat 1v1-eznék Ferrari_430 meg Dendi ellen :DDD és már valamilyen szinten unalmassá is vált a játék.
    Viszont mióta 5-ös stack-kel cm-ezek ez tökre megváltozott, teljesen más világ a pub AP 1-2 emberrel, meg a cm, pláne a Team Matchmaking.
    Személy szerint AP-t már csak elvétve játszok, inkább egyéniben is CM, bár egyedül már kb. semmi kedvem sincs a Dotához.
    Mármint nem 100%-os a nyerési arányom a posztomon, mert ha nem mi pickelünk utoljára és lecounterelnek, úgy nyilván nem olyan egyszerű, mintha mi hozunk TA-t a Puck-ra, de kb. a game elején meg szoktam mondani, hogy igen srácok, nektek kell most jobban odatenni magatokat, mert max szinten fogom tudni tartani magam, megalázni nem fogom az ellenfelet.
    Ellenben ha olyan herot kapok, amivel tudom, hogy nyernem KELL a lane-t, akkor úgy is szokott történni.

    Tegnap beszélt Bozont a Balázzsal is, azt mondta jönne, de csak amíg nem kap valami komolyabb ajánlatot külföldi csapattól, mert már többen hívták, de ő már fizetésért akar játszani.
    Nyilván azt nem lehet megszabni, hogy fél-egy év múlva ne menjen valaki az útjára, de aki annyira komolytalanul veszi, hogy csak pár hétre/hónapra tervez, azzal nem megyünk sokra.

    [ Szerkesztve ]

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák