Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Na megint egy rossz tapasztalat, mérges vagyok az ilyen meccsek után mert elsősorban fejlődnék. De olyan csapattal kerültem össze, hogy 4 ember leavelt én meg egyedül próbáltam azért küzdeni. :( Alapjáraton is voltak gondok. Egyedül próbáltam tartani a Top Line-t (szerintem mivel az a rövidebb alapból 2 ember kell oda.) De ez a társaimat egyáltalán nem érdekelte, ráadásul egy ranged harassolt folyamatosan, amit Riki-vel nehezen tudtam lekezelni. Melóba egész nap olvasgattam, videókat néztem, hogy jobb legyek. Leülök koncentráltan játszani és jön egy ilyen meccs.. :) Gondolom ehhez jobb ha hozzászokok :( Elnézést kérek ha untatlak benneteket a noob beszámolóimmal ha zavar titeket szóljatok és befejezem.
    Szerintetek érdemes próbálkoznom egy ilyen fun csapat keresésével akik hasonlóan kevés időt fordítanak a játékra? vagy pugoljak tovább. Fealdni nem akarom, nem vagyok az a fajta, nem szeretem a kudarcot :D

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák