Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Heló!
Nálam is ugyanez, vsync on-on lemegy kerek 30-ra durvább helyeken, ahol off-al csak 55-re. Amúgy átlag 70 körül mondanám R9 280X-el. Nem értem ezt a vsync problémát, igen GTA V-ben is ez volt, csak ott elég volt kinyomni, majd visszakapcsolni és jó volt...
Amúgy Steam fórumon egy gyerek jó kis AMD Crimson beállításokat írt le, nekem bejött, tényleg jobban fut.
AA mode: App Settings
AA method Supersampling
Morph Filter: On
AA Filter Mode: App settings
Texture Quality: High
Surface Fomate: On
Vsync: Off
OpenGl Triple Buffering: on
Shader Cache: AMD Optimized
Tesselation: AMD OPtimized
Frame Rate target: Off[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Alpha-val toltam. Aztán annyira nem tetszett, hogy beta-val inkább nem. És most nyomtam vele. De nem is számítottam semmi jóra. De azt az értékelést nem láttam eddig még.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
Nem kattogok. Igazából nem is érdekel. Különben is dolgozom. Csak ráuszítottam egy cyberdemont, mert mé ne.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SkyShowtime
- Ukrajnai háború
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest