Hirdetés
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz heihachi #1198 üzenetére
Hát eddig nem éreztem, hogy ott vagyok és hidd el a beleéléssel nincs gondom. Half Life-al nem játszottam.:D (nemrég gondoltam rá, hogy megint végigtolom mert már régen volt és lassan aktuális is lesz)
Fények: a zseblámpa a legjobb példa volt erre és azért írtam, hogy a wc-ben a tükörben nézd meg mert ott látszik a leginkább az egyszerű nézelődő számára. Ha pedig máshol nem látod az árnyékolást, akkor nagyon gyors játékos lehetsz. Nekem volt időm nézelődni, sőt néha meg is álltam főleg a vége felé. Szebb lesz, de jobb nem.....lol azért a Far Cry-t hogy ajnározták mi? pedig nem sokat adott történetben, az Igi atommá alázza szvsz a történetét és a feelingjét pedig az sem mai darab.
Láttam a bemutatókat, alfát betát, gammát deltát mindent és fura, hogy én nem egy nagy hentelős bunnyjump-os gammát vártam. Pont az volt az előzetes interjúkban, hogy a hangulatra és a felélemkeltésre helyezik a hangsúlyt nem pedig az agyatlan hentre.
És mutass már valamit, hol harangozták be az AI-t? Ez azért igazán érdekelne.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Tarka
tag
válasz lordkevin #1181 üzenetére
Nem tudom h nyomod a gémet, de ha
1. egyedül ülsz otthon,
2. teljes sötétség van a lakásban,
3. rajtad van a viszonylag jó minőségű fejhallgató....
nos akkor félned kell ezen a játékon.(én így csinálom:) ) Soha a horrorfilmeket nem szerettem mert nem tudtam rajtuk félni...de ez a játék...persze nekem is van olyan barátom(ő már csak ilyen:) ), aki leült azán unottan lelőtte az összes zombit, minden mellett elment, a scripteket Esc-elte, nem nézett meg semmit. Kell egy kis beleélés. Persze én is oda tudok menni minden sarokba úgy h ''áá itt is jön vmi ocsmánység, kit érdekel!'', de akkor kevesebb lenne egy frankó játékélménnyel.
Nos az ilyen embrek sztem (természetesen nem sértésből mondom, mivel önhibájukon kívül vannak ilyen helyzetben és tisztelet a kivételnek!) egyszerűen nem tudnak fikarcnyit sem angolul, ezért nem tudják magukat beleélni a játékba, ill. nem eléggé tájékozottak a játékokban, így nem tudják azt sem megbecsülni, h mit alkotott most az id Software...nem ismerik a doom I-et, II-őt, nem vágják mi az a wolfeinstein 3d(az mekkora vooolt!!).
Ennek ellenére ez a játék: etalon :DD''...avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot....nehogy elhigyjék az ellenkezőjét....'' [I] Kurt Vonnegut [/I]
-
I_Am
veterán
A liftel elmész addig ahol felül van a fejed felett egy híd (átjáró, akármi) ott egy kockát tovább és megnyomod a kezelőpulton a felfele gombot és a lift felemelkedik, befordulsz vele, hogy át tudj ugrani a korláton és mindkét irányban kipucolod a területet.:P
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
viharhozo
addikt
En speciel nem lattam az alfat, nem sok ertelmet latom annak, h olyasmivel jatszom, amit nem akartak publikalni. A HL2betajat sem lattam, es nem is fogom megnezni.
Ettol fuggetlenul ez a jatek egyszeruen bugyuta, sot felhuzott brightnessel olyan nagyon nem is lehet megijedni, foleg, ha shoot'n run stilusban jatszik az ember :) Az FC minden hulyesegevel egyutt az en szivemhez biztosan kozelebb all, ottan sehol se kellett lassitanom azert, mert nincs meg a sarga kulcs.
Avval viszont nem ertek egyet, h a Doom nevhez a ''horror-fps'' illene, a ket regi epizod remek lovoldozes volt, keves sotet resszel.
A kedvenc szkrinsotomat publikalnam is. :)
[L]http://web.axelero.hu/fgez/1.jpg[/L]Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
heihachi
addikt
Hát Én ahány cikket olvastam, ott mindenhol kitértek az AI-ra, persze a cikkeket nem az ID írta, de nyilván az Ő sajtó anyaguk alapján készültek (nem nyilván, de remélhetőleg).
Én nem játszottam se gammát, se bétát se alfát se omegát se semmit, csak a kész játékot. Az előzetes képeket, videókat néztem, egy olyan videót se láttam, ahol nem pörögnek az események, és ahol 10 mp alatt nem lőnek el 100 lőszert.
''Pont az volt az előzetes interjúkban, hogy a hangulatra és a felélemkeltésre helyezik a hangsúlyt nem pedig az agyatlan hentre.'' - most akkor mondd meg, mi ez, ha nem agyatlan hent??? Akkor nem lenne agyatlan hent, ha taktikázni kéne, okoskodni, minden ellenfelet másképp legyőzni. Itt ilyen nincs, legalábbis az eleje felé nincs, ott mindenkinek shotgun kell közelről.
A történetről meg csak annyit, hogy ez már egy olyan elcsépelt ötletre alapozódik, hogy az nevetséges. Persze halottam (és remélem), hogy később, jobb lesz, izgalmas, stb, de az _alapötlet_ közhely. A FC története se jobb, ez igaz (Én ezt nem is mondtam).
Egyébként nem vagyok gyors játékos, mert olyan lassan haladok előre, hogy csak na, mert mindent jól, megnézek, hogy ne ilyesszen meg, aztán csak megijeszt :C Meg mindíg fegyver van a kezemben, mert nem merek zseblámpára váltani, úgy meg nehéz nézelődni :DDD
Ellenben rengeteg helyen láttunk már olyat, hogy dinamikus árnyékolás. Az FC-ben ez nagyon kijött, mert a fák között beszűrődő fény pl. látszott a kezedben a fegyvereden! Ilyet eddig nem láttam a DOOM-ban, de majd jobban megnézem.
A fizikáról egy példát mondanék:
DOOM3 - Az asztalon volt két kék olyan benzines gallon vagy mi, de inkább műanyagnak tűnt. Lelöktem az asztalról, hát nem talpra esett? Na jó, mondom ez lehet véletlen, vagy lehet, hogy ilyen király a fizika, hogy akár ez is megtörténhet, mégha valószínűtlen is. Akkor mondom bele eresztek egy tárat, hátha jobb belátásra tudom bírni. A lövedékek arrébb tolták, de felborítani három tárral sem sikerült. Itt azért van valami bibi...
FC - Állnak a hordók a lejtő szélén. Belelövök, felborul. Belelövök mégegyet, kicsit előrébbgurul. Mégegyet, erre elkezd lefele gurulni a lejtőn az út szélén. A lejtő kissé ívelt jobbra, hát a hordó is kanyarodik jobbra, de a lendülettől kimegy oldalra...
Melyik tűnik élethűbbnek?
De mondok jót is! Pl amikor aD3-ban átnézel az üvegeken, az valami hatalmas, na ilyet még nemláttam, vagy legalábbis nem így megvalósítva. Nagyon király ötlet."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
I_Am
veterán
válasz heihachi #1205 üzenetére
Megint elbeszéltél mellettem:
_''szebb lesz de jobb nem''_ erre írtam a Far Cry-os megjegyzést..... olvass vissza kérlek. Most keveredtél össze megint, már össze vissza írsz, hogy mitől nem jó a doom3. Sztem inkább játszd ki aztán vitassuk meg a véleményeket.:P
Fizikára pedig kivételesen az ellenfelek fizikáját értem, meg pl majd a csontvázakét, azokat lökdösd majd a székkel, vagy le a székről, vagy a földön fekve.......az remélem tetszeni fog.
Előzetesek: videók? meg Carmack interjúi? Két kezemen megszámolom, hányszor adott Ő vagy ID-s tag interjút a játékkal kapcsolatban.
-
Balli
őstag
Tudom, hogy volt már róla szó olvastam is de nem találom:
Hogy kell azt migcsinálni hogy lövöldözés közben égjen a lámpa?
Esetleg van valahol valami billentyűzetkiosztás? (a német oldalt leszámitva)
Nincs véletlen valami hivatalos magyar honlapja?
Akkor most az új 4.9 catalyst érdemes felrakni?Athens 2004
-
I_Am
veterán
Lövöldözés közben nincs lámpa. Egy srác írt egy mod-ot, ahol a pisztoly mellett világít a lámpa, de a pisztolyt abban a percben el is felejtheted mikor a shotgun-t megkapod.:D
Catalyst pedig a Te döntésed.
-
divot
veterán
Ebbe most futattam bele [L]http://kep.tar.hu/divot/images/pic5746185.jpg[/L]
Aztán amíg nézelődtem, valaki(k) lekarmolták az arcomat. :DDD
Szóval nem csak a Far Cry-ban lehet bambulni...
Egyébként pedig szerintem ott válik ketté a társaság, hogy van, akit megfog a hangulat, és van, akit nem. Ettől kezdve tök mindegy, hogy mit tud, milyen a játék, mert ez alapján alakítja ki mindenki a véleményét. -
sirtomi
tag
Azt hallottam, hogy augusztus 3. -án megjelent a játék. Tényleg megjelent?
Ha igen, akkor nálunk is, vagy csak amerikában?
És a neten olvastam valahol, hogy GF4 MX-el és 1.5GHz-es géppel kipróbálták és min grafikai beállításokkal folyamatosan futott. Ez igaz lehet? Mert a képeket elnézve egy atomerőművet kell hozzá beszerezni.Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!
-
heihachi
addikt
Hol írtam Én, hogy Carmak interjú? Nem mondod, hogy nem volt trailer a játékról, csak álmodtam? Egyébként adott interjút, de hogy jön ez ide? Én sajtóanyagról beszéltem.
Azt mondtam, hogy az FC jobb játék lett a fényektől? Nem emlékszem ilyenre.
Szerintem a lényeges dolgokra nem válaszolsz, a lényegteleneket meg kiragadod. Tényleg elbeszélünk egymás mellett...
Az a baj, hogy tök elfogult vagy a DOOM3-al szemben. Nem igazán objektív amit írsz. Én írtam jót is rosszat is, szerintem objektívebben, mint Te.
Lécci mondd már meg, mit írtam össze vissza? Az általad felvetett, olyan nagyon jó fícsörökre írtam példát, amire mellesleg nem válaszoltál, de felvetettél új dolgokat, amiket Én nem mondtam.
Sztem jobb, ha itt befejezzük, mert bezombulunk mint a DOOM ellenfelek és elemlámpával verjük szét egymás fejét ;]"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
divot
veterán
Kipróbáltam mindenfélét, 2*AF mellett fogom játszani, így Fraps-al mérve 50fps fölött van az átlagos teljesítmény. Timedemo pedig 44.4 fps.
-
TiMoN
senior tag
jó van optimizálva, én nem gondoltam volna hogy a konfigomon ilyen jól fog futni, fps-t nem mértem engem az nem érdekel, csak élvezhetően tudjak jáccani!
PuMbA ha megszólalsz meghalsz! :)-TiMoN-
-
Frigo
őstag
Gyerekek egy dolgot nem értek nem úgy volt hogy csak 4 fős multi van a Doom3-ban ,mos néztem a server browsert és vannak a játékban 8-10-20 fős szerverek is ,akkor most mégis lehet 4-nél többen játszani:F
[Szerkesztve] -
Calogero
addikt
Allitolag gyorsabb lesz a jatek: [L]http://www.forumplanet.com/planetdoom/topic.asp?fid=5733&tid=1438663[/L]
-
I_Am
veterán
válasz heihachi #1214 üzenetére
Aki nem lát áttörést annak ajánlanám a wc-ket. Nézz a tükörbe és mozogj, lőjj, világíts a zseblámpával. Figyeld meg a tükröződés tükröződését amit az adott dolog effektje tesz. Értem ezalatt, hogy a tükörből visszatükröződő zseblámpa fénye fényt vet rád és láthatod azt a tükörben (nem csak rád, hanem a hátad mögött lévő falra is akár). Na ha ez nem újítás, akkor nem tudom ki hogy képzeli el a fogalmat. Minden mindenre árnyékot vet mozgás közben is
''A fények... LOL, nem hiszem el, hogy egy nyamvadt zseblámpa fénye akkora nagy vaszisztdasz lenne... Minden mindenre árnyékot vet, csak éppen a legritkább esetben tudod ezt megszemlélni. De legyen, ez egy nagy újítás. És? Ettől jobb lesz a játék? Szebb lesz, de jobb nem. Lassabb lesz, de jobb nem.
Egyébként a tükör elé állás igen rossz példa, mert fegyver nélkül is úgy tartja a kezét, mintha lenne benne fegyver, igaz valós időben árnyékolódik.''
Fények: a zseblámpa a legjobb példa volt erre és azért írtam, hogy a wc-ben a tükörben nézd meg mert ott látszik a leginkább az egyszerű nézelődő számára. Szebb lesz, de jobb nem.....lol azért a Far Cry-t hogy ajnározták mi? ------ mitől lesz jobb egy játék, a későbbiekben a Far Cry-ra írtad a fény beszűrődését.
És mutass már valamit, hol harangozták be az AI-t? Ez azért igazán érdekelne. --------- Ez valahogy kimaradt.:U
''Ellenben rengeteg helyen láttunk már olyat, hogy dinamikus árnyékolás. Az FC-ben ez nagyon kijött, mert a fák között beszűrődő fény pl. látszott a kezedben a fegyvereden! Ilyet eddig nem láttam a DOOM-ban, de majd jobban megnézem.''
''Pont az volt az előzetes interjúkban, hogy a hangulatra és a felélemkeltésre helyezik a hangsúlyt nem pedig az agyatlan hentre.''
''most akkor mondd meg, mi ez, ha nem agyatlan hent??? Akkor nem lenne agyatlan hent, ha taktikázni kéne, okoskodni, minden ellenfelet másképp legyőzni. Itt ilyen nincs, legalábbis az eleje felé nincs, ott mindenkinek shotgun kell közelről.'' ---------- agyatlan hent alatt értem azt, hogy belépsz valahova, tudod, hogy ott lesz valami előre tudsz számolni dolgokkal. Szvsz ebben a gammában igaz vannak ilyen részek, de nem sok. Váratlanul érnek a dolgok, néha csak sejtésed van, hogy lesz valami és akkor mi ez ha nem a hangulat?
Két kezemen megszámolom, hányszor adott Ő vagy _ID-s tag_ interjút a játékkal kapcsolatban.
''Egyébként adott interjút, de hogy jön ez ide? Én sajtóanyagról beszéltem.''
Sajtóanyagot meg csak úgy a levegőből szokták szedni.....(már aminek valóság alapja is van):U
''Szerintem a lényeges dolgokra nem válaszolsz, a lényegteleneket meg kiragadod. Tényleg elbeszélünk egymás mellett...''
Konkrét kérdés elhangzott?Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
gabesz82
őstag
Ha ez így halad a topik siekresen pályázik a ''leggyorsabban dagadó topik'' címére, 3 nap alatt 1223 hosszászólás... azért látszik hogy a Doom3-at lehet szeretni vagy nem szeretni, de csak úgy elmenni mellette senki sem képes, ebből is látszik hogy a jó öreg Carmack bácsi megint eltalált valamit:D
PSN: Morfologus82
-
Legolas
senior tag
válasz heihachi #1198 üzenetére
Valamit nagyon elfelejtettél! Az emberi szem számára, hogy minél jobban fotorealisztikusnak tűnjön egy játék, abban a legfontosabb dolog a valósnak tűnő fény-árnyék viszonyok. Tehát itt nem az a lényeg, hogy aprólékosan szemlélődj, hanem az összhatás tűnik ettől valóságosnak a szemed előtt!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
Wolverine
félisten
Alvin, akkor valsz. ma átugrom egy 2,5 gigás winyóval :U
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
heihachi
addikt
''mitől lesz jobb egy játék, a későbbiekben a Far Cry-ra írtad a fény beszűrődését.''
Igen írtam. De hol írtam, hogy attól jobb a játék??? SEHOL! Azt írtam, hogy ott legalább látszik rendesen külön szemguvvasztás nélkül is.
''És mutass már valamit, hol harangozták be az AI-t? Ez azért igazán érdekelne.''
válasz:
''Hát Én ahány cikket olvastam, ott mindenhol kitértek az AI-ra, persze a cikkeket nem az ID írta, de nyilván az Ő sajtó anyaguk alapján készültek (nem nyilván, de remélhetőleg).''
Akkor válaszoltam vagy nem? Most linkeljek be cikket? Vagy küldjek postán újságot? A sajtóanyag nem az, amit Te elolvasol a neten, hanem, amit az ID PR-osa megküld az egyes médiáknak. Gondolod csak az interjúk a sajtóanyagok?
''Konkrét kérdés elhangzott?''
Írtam lényeges dolgokat is, ami mellett elsiklottál:
Mit érek a fényekkel, ha a tükör előtt állva azt látom, hogy az emberkén milyen gagyi testtartással áll, milyen szarul ugrál, és hogy úgy tartja a kezét, mint egy nyomorék. Erre írtam, hogy:
''Egyébként a tükör elé állás igen rossz példa, mert fegyver nélkül is úgy tartja a kezét, mintha lenne benne fegyver, igaz valós időben árnyékolódik'' - nem foglalkoztál vele.
Írtam a fizikáról, kérdeztem is, azt dobtad rá, hogy az ellenfelek fizikájáa gondolsz. Ez komoly, hogy rájuk más fizikai törvények hatnak, mint az asztalon heverő tárgyakra. Király.
A hentelésről is eltérő véleményünk van. Ehhez nem kell ész, akkor pedig hentelés szerintem. Ennyi.
Valahogy abba kell hagynunk ezt a vitát, szal ha válaszolsz is, hacsak fel nem idegesítem magam, akkor Én már nem válaszolok, hogy valahol vége legyen. Nem sértésből, vagy bunkóságból!"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
válasz Legolas #1225 üzenetére
Igaz, csakhogy ha nem szemlélődök külön, akkor csak nagy feketséget látok. Keresni kell a fényes helyeket, azokat, ahol valami megvilágít valamit, és az árnyékot vet.
Én nem mondtam, hogy nem élethű, csak azt mondtam, hogy ilyet vagy hasonlót már láttunk."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Frigo
őstag
Ezt a tesztett láttátok már Doom 3 CPU teszt ,külön érdekessége a Celeron D vs Sempron teszt:
[L]http://anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2149&p=1[/L]
[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
Én pont a tükör előtt véltem fel némi fáziskésést. Ütök egyet, de a tükörben ez kicsit eltolódva jelenik meg, bár lehet, hogy ez a gépem lassúsága miatt van? Az ebédlőben is jól szórakoztam. Előbb kipróbáltam a játékautomatát a pulyka-püfölős játékkal. Elég érdekes... próbáltátok? Aztán beleboxoltam egy asztalon álló pohárba ami átrepült az egyik vendég testén. Azért majd ősszel komolyabban is megnézem ezt a játékot.
Romanes eunt domus!
-
sziszegő
senior tag
válasz Dilikutya #822 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe FRIGO kolléga #1229. hozászólásában a linket.
Konklúzió ???+??? v. ???? rulezz :C :C but no flame :Y
''Okos''
OFF
elég atom hogy az 1.8 -as 3100+ os Semptron elpáholja a 2.8 as cerkát pláne hogy egy árba vannak kb :F
Az meg ugye köztudott hogy 3200+ = 2,.8c
nem beszélve a többi szilicimu csodáról :C
ON -
Wolverine
félisten
Na, ez tényleg hasznos és jó teszt volt. A Prescottal azonos teljesítményű 3100+-os Sempron meg az EE-vel azonos teljesítményű A64 3000+ jelenleg best buy - az így megspórolt pénzt meg lehet VGA-ra költeni ;]
mod: nem flame indítónak szántam, de ez a véleményem...
[Szerkesztve]"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Frigo
őstag
Ez az első teszt ahol végre gyorsabb a Prescott a Northwoodnál :))
-
JamesTrek
csendes tag
Nekem most 1.7Ghz Celeron, 256mb SD, GF4mx440-128-8x
1024x764 LOW-ban fut simán, extrák (élsímitás... nélkül)
Most ruházok be egy 2.8 AMD-barton, 1024Mb DDR-400, Ati 9600Xt-re
Azon, max. milyen felbontással tudok menni HIGH-on? Hanyas szorzókkal?
Előre is köszi! -
I_Am
veterán
''Egyébként a tükör elé állás igen rossz példa, mert fegyver nélkül is úgy tartja a kezét, mintha lenne benne fegyver, igaz valós időben árnyékolódik.''
Ezt megcáfolnám, ha gondolod dobok screenshot-okat is.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
heihachi
addikt
Hát... ha Én elfogult vagyok, akkor Te és I_am milyen? :C
Én mondtam rosszat is jót is. Ez elfogultság? :F
Ráadásul nem mondtam, hogy a FC-ben jobb az árnyékolás, csak hogy ott legalább látszik rendesen. Jó tudom, a DOOM3 sötét, ez a lényege, blablabla...
Azt is szeretném tisztázni, hogy soha egy szóval sem mondtam, hogy az FC jobb játék!"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
faster
nagyúr
válasz heihachi #1244 üzenetére
FC alatt jobban látszik, mivel a szabad térben játszódik/kezdődik, ott a Nap, szép fák, szép a víz, a Doomban nincs ilyen, de attól még fejlettebb az algoritmus. Keresni kell fényforrást, de ez azért még ebben sem egy teljesíthetetlen feladat. Lesz majd olyan játék is Doom motorra, amiben lesz zöld növényzet, meg nyílt terek.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz heihachi #1242 üzenetére
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747263.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747272.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747273.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747267.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747270.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747266.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747268.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747262.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747269.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747261.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747260.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747265.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747264.jpg[/L]
[L]http://kep.tar.hu/i_am_the_one/images/pic5747271.jpg[/L]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Legolas
senior tag
Én is hallottam ilyen nyílt teres dolgokról (pletykák szerint a Jedi Academy 2 Doom 3 motorral jön ki) de én el nem tudom képzelni, hogy ez a motor megbírkózna nyílt terekkel a mai hardverekkel. Emlékezzetek csak a Jedi Academy-re ami quake 3 motorral ment nagyon szépen, de a nyíltteres pályán a legjobb gépekkel is diafilmet produkált!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
JamesTrek
csendes tag
No és ha belefektetek a 2.8Barton+1GbDDR mellé egy Ati 9800Pro-ba, úgy megy HIGH-on?
Amúgy az ATI 9600Xt egy ASUS lenne ha ez számít, ha nem inkább költök többet, az erősebb kártya jól jöhet még. Nem csak Doom miatt. -
faster
nagyúr
válasz Legolas #1248 üzenetére
Mire kijön az első Doom3 motorra épülő játék, addig eltelhet 1-1,5 év is. És ne felejtsük el, hogy addig még nagy változások, cserélődések fognak lezajlani hardver fronton is. Jön az NV41-43-44-45 széria az NV40 alapjaira, és az ATI is addigra kijön az R420-ra épülő olcsóbb kártyákkal, lehet, hogy az R500 is megjelenik. Az A64 pedig szinte teljesen kiszorítja majd a játék-gépek piacáról az S462 procikat.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok