Hirdetés
Aktív témák
-
anulu
félisten
vazze! fél napot nem vagyok ebben a totyikban, és +400 hsz! YÁYY! :Y
de hogy ne offoljak annyit. 1024x768, 4xAF mellett (2x AA ugyan driver panelben be van lőve, de a játék kikapcsolja. ám legyen neki igaza) timedemo ~22fps-t hozott (High beállításokkal), a játék viszont tök folyamatos, és akkor van leállás, amikor fegyvert váltok. de swappelni egy dekát sem swappel (1GB RAM). szvsz a vidkártya 128MB-ja a szűk keresztmetszet...
amúgy 1280x1024, 4xAF, Ultra High timedemo 13,0 fps... néha, mintha diavetítést figyeltem volna..."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
paprika
aktív tag
Vannak csajok? :C
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
-
st_ati
csendes tag
1,4Ghz Thunderbird, 512Mb DDR, 9600XT, 4.5driver semmi túlhúzás: 640x480 high, 2xAA és egész jól megy. Ugyanez time demoban 23,9fps lett. Kb ugynanaz mint 800x600 medium, no AA.
Pokoltehén Alphabázison rulez:DD -
paprika
aktív tag
Ha teszek az 512mellé még 256 ot úgy már nem fog szaggatni?
-
anulu
félisten
így elnézve az eredményeket megkérdezném: ki látott már timedemot lefutni (mindegy, milyen beállításokkal!! (:DDD)) 100fps felett? :F
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
e3ddig annyi időm volt össz, hogy egy picit rohangáltam, de leginkább timedemo... Sziget után tudok nekiállni csak :(
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz -=V3rthil=- #709 üzenetére
nemtom. jó lenne, ha egy 256MB-os kártyával is meg tudnám vizslatni itthon a dolgokat, mert úgy tűnik, hogy ez a progi reggelire eszi meg a 128MB-os vidkártyákat. :(
-
anulu
félisten
-
Lizzard
aktív tag
Hi all!
Nah én is futtattam párszor timedemo1-et, és ez az eredmény jött ki 3 futás után:
Sztetek a lenti konfiggal ez normális, érdekes módon 1024*768 utra grafon játék alatt nem tűnik ilyen lassúnak, ott 40-60 FPS között van, csak nagyobb tereknél esik le 30-40 krülre, amúgy meg általában 60 FPS környékén van...
Szal kicsit furcsállom ezt a timedemot...ASUS M4A785TD-V EVO×AMD Phenom II X2 550BE@X4 B50×AC Freezer 64 PRO×4 GB Mushkin Black DDR3 1600 Kit×2TB Hitachi SATAII×Sapphire HD4870 1GB Silent Efficiency×LG GSA-H12L
-
Tombi
őstag
hmm nálam elég zsir 800*600-ban highon
2500+, 1gb ram, 256mb-os 9600xt :) -
Frigo
őstag
Hogy lehet saját avatart feltölteni?
-
heihachi
addikt
Na nekem még nincs meg a játék, majd csak 16.-án lesz :B de valahogy már most sem fut jól...
800*600-ban high beállításokkal AA meg AF nélkül 28.3 (lesz) a timedemo eredménye.
Ráadásul a játék ennél sztem szarabbul fut, akarom mondani fog futni :D
Annyira nem is néz ki überbrutál jól, ráadásul ezek a szűk terek abszolút alkalmatlanok rendes harcra.
Mondjuk vagy kétszer majdnem magam alá kakiltam, pedig még akkor világos volt a bázison :B Utána meg vagy 2 percenként, szal a fíling ott van (úgyhalottam :C )
Csak azt tudnám mitől ilyen lassú, amikor mindenhova fekete pixelt kell rajzolnia :DDD
Láttam már jobb játékot."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Fr4G
aktív tag
Igen, most visszaolvastam, lattam, hogy már írtad. (Sajnos nem tudom mindig kovetni ezt az iszonyatos iramot ebben a topicban:) )
-
Frigo
őstag
4.9 bétát próbálta már valaki?
[L]http://www.ati.com/support/infobase/4547.html[/L] -
Balu 02
csendes tag
Hi!
Nagyon irigyellek titeket, szerintem sejtitek, hogy miért! Egyébként az internet
meddig lessz még ilyen terhelt? (gondolom valamit töltenek lefele az emberkék)!:)) -
Haok
tag
hmmmm...azért ez nagyon kemény:)
*moderálva
Valóban nagyon kemény, de kérlek az ilyen irányú tapasztalataidat ne itt oszd meg. És ha még nem ovlastad volna az Alapelveket, akkor ajánlott: [L]http://prohardver.hu/r3_forumok_help.php[/L]
Bash---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
modder
aktív tag
mi is a timedemo parancs?
-
Alvin_ti4200
félisten
Én a Far Cry-t először egy FX5900XT-vel kezdtem, 1024x768 Ultra High-on és nem volt éppen a leggyorsabb (15-60 fps), aztán időközben váltottam 9800Pro-ra, ezzel még adtam neki egy 8xAF-et, így is ment vagy 35-80 fps-sel. Másodszori végigjátszáskor már 4xAA 16xAF-fel kezdtem el és egyáltalán nem volt játszhatatlan, kb. olyan volt, mint az FX5900XT-vel szűrők nélkül, talán kicsit jobb. De ha nem hiszed el, várlak szeretettel, kaja+pia van, nőket te hozol:D
-
st_ati
csendes tag
Valaki felnyitotta azt a ládát, amit ez a ''cég'' szolgáltat Alan Dorweilernek az Alpha Level 1-n, csak szegénykémnek már nem volt módja megtenni: [L]http://www.martianbuddy.com/[/L] ? Mi van benne?
Weben adják meg a kódot... besz*ras
[Szerkesztve] -
overclk
tag
válasz Alvin_ti4200 #744 üzenetére
Kajára, piára még lenne pénzem, de nőkre... :) Ám legyen, elhiszem. Mondjuk én úgy vagyok a kérdéssel, hogy inkább 50 fps Full garfikával 1280x1024-ben, mint 1024x768 Full graffal és 4xAA/16xAF és 25 - 30 fps. 30 fps alatt már kezdek szédülni ;]
-
paprika
aktív tag
Én mindgyik játékot szűrők nélkül játszom nem sokat szoktam foglalkozni az ilyenekkel! Alvin neked pontosan milyen konfigod van?Lírnád nekem? Kívácsiságból!
-
Macccy
senior tag
Tud valaki valamit a D00M3 CO-Op MOD -ról???
-
Viktor77
titán
válasz Alvin_ti4200 #747 üzenetére
Ezt aláírom. Ha valaki hozzászokik a szűrökhöz, nehezen ''jön le'' róla. :D
Csinálni kell. Kész. Pont.
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest