Hirdetés
Aktív témák
-
Dravenstorm
tag
nagyon szép a jték grafikája. Nemtom szerintem tul sok sotét rész van benne.
Hangok azok ott vannak. És még egy ez lehet az én hibám, hogy konnyen eltévedek :DDD és egy idő után ráunok :DD -
Enigma7
csendes tag
tud valaki linuxos D3 lehetosegrol?
( az AI sztm borzalmas a szornyeg meg iszonyat lassuak meg veteren fokozatban is (az elejen) ) :DDD -
Dilikutya
félisten
válasz Alvin_ti4200 #365 üzenetére
valahol olvastam hogy csak a hangok directx... opengl játékban nem fölösleges shadereket keresni?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
jó neked hogy találkoztál benne AI-val, mert nekem ez még nem sikerült :D:D de zombiktól meg egyéb véglényektől mit vársz :) amugy ha jól tudom később se lesznek sokkal okosabbak, nyers erő rulezz :)
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Enigma7
csendes tag
en hulye elfelejtettem h' linuxos server erdekelne :)
de gondolom erre is iranyado a fel ev :DDD -
Wolverine
félisten
válasz Alvin_ti4200 #488 üzenetére
Nem kaptad meg. Le van tiltva a Yahoo... Mindegy, mondasz egy időpontot, mikor zargathatlak és megbeszéljük :U :D Ja, leghamarabb péntek...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz Alvin_ti4200 #512 üzenetére
Nem sürgős, csak péntek du. előtt amúgy sem érek rá. Utána is megtárgyalhatjuk...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
addikt
válasz Wolverine #511 üzenetére
Én?:DD Mindenkinek, aki csak igényli..:DD
Adhatok esteleg X800Pro kártyát is..:DD HIS- 86K +fa :DD⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Lidi
aktív tag
Én is próbálom ezt a demo változatot, de szerintem ez csak beta...
- nem sikerült a menüben a jobbra balra mozgást hozzárendelnem a jobbra-balra nyilhoz ( csak a konfig file irogatásával, 2004 -ben igényes megoldás )
- a moitort 60 Hz -en nyekergeti, eddig még nem sikerült ezt kiküszöbölni
(pedig Powerstrippel be van lőve 85-re, eddig egy játék sem csinálta ezt )
- sblive 4.1 -em van hangot nem engedi térhatásura kapcsolni.
( csak ha surroundra kapcsolom a vezérlőpultban, pedig ez ugye csak kvadrofon... nemtom ennek milyen mellékhatása lesz később)
- ezek a full sötét helyek, hát.... a FarCry nagyságrendekkel szebb/jobb game. -
divot
veterán
Vazze, elfogyott a 9800PRO... :(( Pedig nagyon nem akarok fejleszteni már idén. :(
Szóval hogy megy ez a timedemo futtatás? Mert kíváncsi vagyok, mennyi az annyi.... -
Dilikutya
félisten
Nos. Amit te próbálgatsz, az nem egy mai darab. 2 éve az E3-on csenték el az egyik gépről. amúgy egy kezdeti stádiumban lévő tesztverziónak nem lehet felróni hogy csak a konfig fájl szerkesztésével lehet beállitani eztazt... ami hibákat te felsorolsz, egy két évvel ezelőtti, nem a nyilvánosságnak szánt tesztverzió állapotát tükrözik.
a sötétség az tény, a végleges is ilyen lesz, ha végre megjelenik:) de ez adja meg a feelingjét.
a végleges verzióra kijavitják a hibákat, de addig még van 2 hét hogy megtudjuk, hacsak valaki nem hoz addig egyet az USA-ból :DNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Lidi
aktív tag
Na jó nem annyira demo, csak nem akartam csúnyát írni. Talán kellett volna egy smiley. A 60Hz megoldódott, bár nemtom mitől.... de már az elején kiakaszt a játék ezekkel a hülyeségekkel.... meg hogy egy labirintuson kell mindjárt keresztülmennem hogy bejussak az 1. helyre... nagyszerű. Iránytű nincs a jövöben ? Most meg vmi pda-t kellene megkeresni... remek pont egy Marine -re szabott küldetés. Egyre jobban utálom.
-
Dilikutya
félisten
ne vonj le elhamarkodott következtetéseket abból amit itt látsz. én is lefuttattam, és akadozott amikor az impek jöttek, viszont játék közben folyékonyan ment. 1024/medium-ra 12fps-t dobott ki a 8500-ön :D:D:D:D:D
-
Thx1138Hu
tag
Nektek nem tűnik úgy hogy nem ''olyan'' jó a grafika mint amit vártunk tőle? Legalábbis nekem valahogy a screenshot-ok alapján, úgy tünt, meg mindenki erről beszélt hogy hű de ku*va jó lesz
Hát nem tudom, én annyira nem vagyok elájulva tőle, főleg hogy láttam a Far Cry-t. Igazából a tárgyak és falak textúrája nem tetszik . Olyan valahogy nem éles, hanem olyan mint egy pacsni :) Vagy csak nekem nincs jól beállitva?
A másik hogy azt mondták 500 megás vid kártyta kell hogy Ultraba menjen. Nekem 2500 Barton + 9800Pro, és Ultrában játszok és 30 frame megvan.Its always a pleasure to meet a Jedi
-
Frigo
őstag
Ez volt már?Ultra extreme quality összehasonlítás:
[L]http://doom3.planet-multiplayer.de/download.php?view.68[/L] -
divot
veterán
válasz Alvin_ti4200 #527 üzenetére
Az van fönt.
Mit jelent a tökéletesen megy? Mennyi lett a timedemo? -
divot
veterán
válasz Alvin_ti4200 #530 üzenetére
Nézd már meg lécci. Ja és azt is, hogy milyen beállításokkal játszol, az advanced opsönöket is. Mert nem értem, hogy akkor most mi van :F
-
divot
veterán
válasz Alvin_ti4200 #532 üzenetére
Akkor a 36,8 fps-el semmi gond.
Biztos az elején nem láttad az örömtől, hogy időnként akadozik... :D
Mérek egyet mászkálás közben Fraps-al.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
ott nekemis leesik 15 környékére, pedig az enyém 8500. de amig beszélgetsz meg sétálsz nem is túlsok frame pereg le másodpercenként. nekem fél giga rammal is igy viselkedik :)
-
shaft72
tag
Nekem meglepően jól fut a gáma egy moddolatlan 9500 Pro-n, 512 RAM-mal 1024/Medium beállításokkal, bár amikor eksön van kissé szaggat, de még mindig nagyságrendekkel jobb, mint a Far Cry vagy a buggos Deus Ex 2 hasonló beállítások mellett. Bár nemtom lehet a 3.2-es Northwoodom tesz alá a játéknak jól :DDD
-
-=V3rthil=-
őstag
Most futtattam a demo 1-et, 1024*768-ban high-on 41.3-at csinált. Ugye ha nem kapcsolom ki, akkor automatikusan berakja a 8xAF-et? Driverben alkalmazásvezérelten van. Doomban meg nem találtam meg, hogy hol lehet állítani... Ja, a procim 2280-on megy, a mem 350-en, a radeon alapon.
hey-ho-let's-go
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz -=V3rthil=- #540 üzenetére
Doom nem rak rá AF-et, driverben kell beállítani (és újraindítani a gépet, hogy alkalmazza is).
-
Segnior_Barthez
senior tag
Ribjáta!
Hogy fog menni a xp2200, ti4200, 512mb-n?
...mer akkor nem menek horvátba... :DDhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
Viktor77
titán
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Segnior_Barthez #542 üzenetére
800x600 medium kb.
-
yurop
csendes tag
Próbálta valaki 256 mega rammal? Nekem sajnos csak ennyi van :( Éppen tervezek egy kis proci upgrade-t, de lehet, hogy inkább ramra költöm a pénzem.
Doom3warez-t bannoltam, igaz nem volt még hozzászólása, de erős a gyanúm, hogy készült valamire.. Bash (mod)
-
divot
veterán
Na, mértem élesben Frapssal, attól kezdve, hogy megtörténik az elején a gebasz, és indul a hent:
2004-08-03 19:48:21 - doom3
Frames: 31128 - Time: 640078ms - Avg: 48.631 - Min: 1 - Max: 62
2004-08-03 20:09:34 - doom3
Frames: 22948 - Time: 526297ms - Avg: 43.602 - Min: 1 - Max: 62
2004-08-03 20:19:01 - doom3
Frames: 21132 - Time: 416532ms - Avg: 50.733 - Min: 1 - Max: 65
Az 1 Fps-t az ajtók produkálják, az audigy drivert kellene frissítenem, mert még az origi van fönt. (Zenehallgatáshoz tapasztalatom szerint az a legjobb.) -
-=V3rthil=-
őstag
Beraktam a 8*AF-et, így kereken 35 FPS lett. Amúgy játszottam kicsit, és nem nagyon tűnik fel az AF. Szvsz jobban megéri az a +5-7 FPS játék alatt, úgyis minden tiszta sötét...:)
hey-ho-let's-go
-
Thx1138Hu
tag
Csak nekem tűnik úgy hogy nem annyira jó a grafika mint amit vártunk ?
Its always a pleasure to meet a Jedi
-
-=V3rthil=-
őstag
Szerintem nagyon jó a grafika, bár igaz, hogy én is kicsit többet vártam. Szerintem ez csak azért van, mert nagyon nagy volt a felhajtás a végére, és mindenki valami olyat várt, amit eddig elképzelni se tudtunk. De ez még mindig csak egy játék, és nem tudnak olyat mutatni, amitől mindenki hanyattvágja magát, főleg az előzetes képek miatt...:)
hey-ho-let's-go
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest