Hirdetés
Aktív témák
-
PzJager
csendes tag
Én 2 napja nyomom de párszor már majd össze szartam magam :Y nagyon meg csinálták,de a garfikával nem vagyok tulságosan meg elégedve pedig 9800xt-m van 1 giga rammal.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]A hóhért elküldték a grimaszversenyre " eszméletlen fejeket tudott vágni"
-
Kain
senior tag
Naja,a hangok kifektetnek.
''Come here'' rész megvolt,nemcsak a játékban,de a szobámban is körbenéztem :) -
djsunny
aktív tag
Nem semmi! Nemrég jelent csak meg a játék + ez a topic, és máris a 2000 felé ballag a hozzászólások száma!
Amúgy nagyon para a game. Jó a grafika, a hang, sirály az egész!
Csak a hardverigénye irreálisan magas. -
Matr x
aktív tag
Próbálj Silent hillezni :) . Nappal, csupán a hangok és fények miatt repült a haver billzete-egere.
Amúgy a horrorfilmeken alszok, ebben kétszer emelkedett a pulzusom - amikor a kinyíló ajtóban rámugrott egy genyóság... de nagypapa reflexszerű elsütése megoldotta a problémát :DMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
aronocs
tag
Hali!
Most telepitettem, azaz probaltam, a gamet, de a legvegen, amikor a pak4-et rakja, hibauzenettel leall. Azt irja, hogy nem tudja olvasni a filet. Volt itt mar egy hasonlo hozzaszolas, annak a sracnak restart es ujboli install segitett, nekem nem. Ha valakinek van otlete kerem ne habozzon velem megosztani.
Koszonom
UdvAut inveniam viam aut faciam.
-
djsunny
aktív tag
válasz djsunny #1906 üzenetére
Gondoltunk egyet itt e helyi számítástechnikai boltban és megpróbáltuk a Doom3-at futtatni egy atomgyenge gépen! Leírnám, ide a tapasztalataimat:
Szóval a gép első körben így nézett ki:
- 2.8GHz Intel Celeron proci!
- 256MB DDR memória.
- Inno3D GeForce FX5200 passzív hűtéssel.
- ATA 133-as vincsi.
Első nekifutás: 640×480 legrosszabb grafikai részletesség: Szaggat mint az állat, gyakorlatilag játszhatatlan, a hangok ismétlődnek!:O
Második nekifutás: Dobtunk bele még 256MB ramot! Így már az előzőleg leírt beállításokkal egyész sokat javult a helyzet! Már nem szaggat annyira, bár még nem az igazi az fps mutató!:)
Harmadik nekifutás: Most jön a poén! Beleraktuk az összes memóriát a gépbe, amit az üzletben találtunk (4*256MB)! Így 800×600 felbontásban, medium beállítással szaggatás nélkül ment a játék!:DD
Következtetés: A gyenge videókártya ellenére a sok memóriával játszhatóvá vált a játék! Ezért nem muszály a legdrágább videókártyát venni. Inkább egy közepesteljesítményű videókártya és sok memória a megfelelő párosítás!
És így a programok és az OPrendszer is gyorsabb lessz!:C
Szóval aki most fejleszt és Doom3-azni szeretne vegyen egy közepes vidkarit + sok memóriát! -
bzoley
veterán
Röviden: egész jó a játék. Hozzáteszem az ,hogy DOOM-nak vívják, nincs rám semmilyen hatással, én a jó FPS-eket szeretem. 16 Autosave-en vagyok túl, eddig jól szórakoztam. Volt, hogy órákig mentem előre és teljesen belefeledkeztem a játékba, de voltak olyan ''akrobatikus'' részek, amit legszívesebben átugrottam volna. Le tud hangolni az egyik helyről másikra való ugrálás. Ha arra vágyok, felrakom a Mario-t. Okozott néha egy-két ''kellemes'' pillanatot, hogy majd' leestem a székről, de most már kezd a démonok megjelenése kicsit egyhangú lenni. Na azért abba nem hagyom. A hangok nagyon jók, a mélyláda sokat dob rajtuk. A grafika nekem kicsit felmás. Szép fények, árnyékok, meg hőeffekt, csak nem szabad mindenhez közel menni, mert véletlenül azt hiszem, hogy 640*480-ban játszok [L]http://bzoley.uw.hu/d.jpg[/L]
Azért 2004-ben ilyen texturákat látni azok után, hogy sokan azért vettek mindenféle új, drága hardware-t, hogy a játékot nagyobb felbontásban, jó(kiváló) minőség mellett tudják élvezni.
Összességében tetszik a játék. Amit fentebb írtam, inkább csak zavaró dolgok, amit néha észre sem veszek. Bár van, amikor a legrosszabb helyen alkalmazzák ezeket a texturákat. egy sötét alagútban elmegy, de egy világos helyiség közepén egy gép így ''feldíszítve'' kicsit kiábrándító.
Egyenlőre nekem ennyi észrevételem lenne a játékkal kapcsolatban. -
tiv83us
veterán
-
djsunny
aktív tag
-
Achill3uS
nagyúr
válasz tiv83us #1912 üzenetére
figy nalam az alfa futott 15 fps atlaggal pedig annak a gepigenye nagyobb mert no optimalizacio, bar a full-al meg nem volt alkalmam talalkozni (de azt mar jobb geppel fogom megkinalni)
configom: P3 800, 256sd, Radeon8500
:))"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
tiv83us
veterán
Egyebkent nemhiszem hogy attol kell tartanod, hogy a haverod a sajat gepen fog beleszeretni a progiba, mivel screenshotokat nezhet a neten is, de valszeg az a legegyszerubb ha rogton ott kezdi, mert el sem fog indulni 1,2Ghz-el. Bar kitudja? :)
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Kain
senior tag
Gépigényről: Nekem 1024ben,high-on siman megy,pedig azt hittem h a vidkari gyenge lesz.
Havernál 1,6 Duron+512RAM+Ti4200 128Mb,800*600ban,highon siman (na jó inkább csak jól).
Szóval ha nem ultrába akarsz játszani akkor nincs irreális gépigény. -
kokobe
őstag
Lenne egy kérdésem elakadtam a Monorial nevü pályán és nem tudom milyen kodot kell beütni a legelső monitornál?Ha valaki elvitte már addig az légyszi mondja már meg mi a kód vagy mondja meg hogy honnan lehet kiolvasni a kódot:F
<---AMD___ATi--->
-
tiv83us
veterán
Ebben egyetertek, en az en konfigomon szepen eljatszok vele 1280ban High-on, Ultran is kiprobaltam, bar akadni nem akad /illetve jatszhato/ de zabalja az fps-t es a kulonbseg egyaltalan nem latszik, csak ha tenyleg nagyon ratapasztod az arcod a kepernyore es sasolsz minden pixelt.
Ettol fuggetlenul kiprobaltam muterom notebookjan, /p4 2,8, Ati 350i 64mb, 80gb winchi stb.../ es kb 4 fps-t produkalt 800x600 mediumon, bar az notebook.
Egyebkent nem is tudom, hogy most ennek jateknak mi is szamit a legjobban, a proci sebessege, a VGA, vagy a RAM? Azt tudom hogy mindenbol minnel tobb annal jobb, te mondjuk egy izmos VGA, gyengebb proci es fel giga rammal mar elvarhato lenne egy elvezheto jatek 1024-ben, nemde?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
''Gyengebb'' proci alatt ertek mondjuk egy 2Ghz-es Celeront pl. Izmosabb VGA-n meg mondjuk egy 9800-ast barmelyik szeriabol.
-
tiv83us
veterán
Egyebkent a regebbi ati kartyakkal nagyon sok a negativ visszajelzes, nagyon sok 9600-os tulajdonos panaszkodik hogy fagy a jatek. Kivancsisagbol beleraktam a gepembol a regi 9600 SE 128mb-s kartyamat es bar jol futott, 5-10 percenkent lefagyott. Aztan beledobtam egy Gforce 5200fx-et 128mb-al, /kb hasonlo kategoriu mint a 9600 se, talan picit gyengebb/ es lass csodat jatszhatosag kb megegyezik, de fagyas nelkul. Azert ebben valami buzlik, hogy nVdidia kartyakkal ennyire haversagban legyen az ATI-kkal meg nem...:F
-
kokobe
őstag
elakadtam a monorial nevü pályán és nem tudom az első monitorhoz a serialt/kódot ha valaki tart már ott az légyszi mondja már meg mi a kód vagy mondja meg honnan lehet kiolvasni!Előre is köszi :O
<---AMD___ATi--->
-
kokobe
őstag
Már használtam de igy se tudom a kódot?:O:F
<---AMD___ATi--->
-
Draki
aktív tag
Hiszi a piszi... :)
Az aláírásomban szereplő gépen megy rendesen a DM3 800*600-ban high alatt és már ott is érezni lehet, hogy nagyon határon mozog a gép teljesítő képessége (25 fps egy jól sikerült plazma sorozat közepette :D ).
Az 1.6-os durcin 512MB rammal plusz gyengébb vidkarival kizárt, hogy normálisan játszható legyen highon. Mediumon talán elmehet. -
tiv83us
veterán
Vegulis x800proval semmi gond, csak akkor sem fair a gyengebb ati kartya tualajoknak. Igem mint mondtan csak kiprobalas erejeig raktam at ultrara, es nem sok kulonbseget fedeztem fel, de nem mertem sokaig ugyhagyni ,mert elsirtam volna magam ha egy jatek egy vadi uj 400dollaros x800proval beszaggat. Szoval inkabb maradok High-on. Esetleg 1024 es ugy Ultra High.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
/ez a resz masik felhasznalo urnak/
PDA-ban benne kell lenni, ha nincs akkor keress PDA-t es hallgas at/olvass at minden hang/szoveg uzenetet.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Cathfaern
nagyúr
Ennek így semmi értelme. Ugyanis lehet, hogy nála tényleg jól fut: szubjektíven jól. Hogy érthető legyen amit mondok: van egy haverom, aki még akkor sem mondja egy játékra hogy szaggat, amikor én már játszhatatlannak tartom. Szóval valakinek elég a 20fps is, valakinek meg a 30 is kevés (nem látja, de érzi).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Draki
aktív tag
válasz Cathfaern #1935 üzenetére
Háát nem tom. Ha valaki 20 fps környékén nem érzi, hogy akad egy gém az már gond (szvsz). Akkor már nem is lehet normálisan célozni. 30 fps is necces, de ott még el lehet maszatolni.
Szubjektivitás ide vagy oda, ha felmész multizni vhová akkor esélyed sincs 20-30 fps-sel... Min 40 fps-sel kell szaldgálnod a tökéletes célzáshoz (Hál'istennek DM3-ban van fps limiter ezért nem lesz nagy előnyben akinek erőgépe van. :) ).
Különben meghaltál. :D -
Tottu
senior tag
Ahogy elnézem itt a tapasztalatokat a gépigénnyel szemben lehet ki se próbálom a Doom-ot mert csak 256MB-m van :O
De lassan meg lesz a 2*256-t de láttom akkor se vagyok nagyon sokkal előrébb 600*480-nál :)"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
_cirmos_
őstag
névnél szereplő configgal 640*480 low detail :O
-
overclk
tag
válasz Cathfaern #1935 üzenetére
Így van ! Sok ember még ''jó futásnak'' minősíti a 20 fps-t, amikor annál már képtelenség pontosan célozni...Azt megértem, hogy nem lehet mindenkinek jó gépe, de hogy ilyen szinten ne legyen összehasonlítási alapja, azt nem. Nem igaz, hogy nem láttak az ilyenek bármilyen játékot 40 - 50 fps-sel futni...Vagy lehet, hogy igény kérdése az egész? :U
-
Draki
aktív tag
válasz Cathfaern #1938 üzenetére
:F Akkor miről?
Azt írtam, hogy 25 fps környékére esik a DM3 nálam 800*600-ban highon.
Erre azt mondtad, hogy az szubjektív hogy vki játszhatónak tartja vagy sem.
Szerintem meg nem szubjektív, mert hiába érzi vki játszhatónak a 25 fpst, ha multiba csak a golyófogó szerepét tudja betölteni, ami valljuk be nem túl szórakoztató... :)
Nem a multin van itt a lényeg, hanem azon hogy nem lehet normálisan játszani 25 fpssel. Single player módban nyilván kiügyeskedi az ember, mert a szörnyek, ellenfelek mindig ugyanonnan támadnak és ugyanúgy, ezért alkalmazkodik hozzá az ember, de multiban ez nem így van ott a reakció idő sokkal fontosabb és ott nem fér bele a tökölés a célzásnál. Ebbe azthiszem semmi szubjektivitás.
Egyjátékos üzemmódban is nehzebb 25 fpssel nyomni mint 50-nel, de az ember nyilván megoldja a feladatot és hozzászokik a dologhoz. Ezt végülis nevezheted szubjektivitásnak, de szerintem inkább csak olyan megszoksz vagy megszöksz szituáció a dolog.
Na mindegy ezen nem érdemes vitázni hiszen 100-ad rangú kérdés! :)
Abban gondolom egyetértünk, hogy egy 1.6-os durcin egy Ti4200-vel nem fog senkisem highon 800*600-ban játszani mg 20fps-sel sem. Az maximum diavetítésre jó. -
Kiskutya
veterán
nekem mediumba tokeletesen megy 9600xt-vel 1024-be! no szaggatas! ja es 512ram. 4.7 omega a normal ati driver szar volt! csaka a vegen nemtom kinyirni azt a nagy dogot:):)
[Szerkesztve]hmm...
-
-
Hushpush
tag
Én kipróbáltam a játékot a régi konfigomon is P4 2,4Ghz 1024mb ddr ram Gef4 ti4600 és tökéletesen tudtam vele játszani 1024 mediumban. Semmi különbséget nem vettem észre a sebességen a mostani és a régi gépem között. Viszont ezen a gépen 1024 highon tudok ugyanolyan sebességgel játszani.
-
Petes
tag
Ezen a gépen elfuthat a game?
Athlon Xp 2.6+, Ati radeon 9000 64 Mb, 512 Mb DDR -
gery03
senior tag
Nah végre játszottam a doom3-al. Ideje volt. Tényleg elég surva. Mikor először jön ilyen sokszemű lény uténa be kell menni egy ajtón, de előtte lesz még egy zombi, meg egy sokszemű. Bemegyek a szobába, és aztittem pihenhetek végre. Bebújtam egy kis résbe. Erre elkezd valami sebezni. Megfordulok erre ottfigyel a drága zombim, és ütöget. Ami nem teszik: Hiába lövöm fejbe, akkor sem hal meg. Azért megcsinálhatták volna úgy, hogy a fejlövés többet sebezzen.
Huh még most is dobog a szívem...
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest