Hirdetés
Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Bocs hogy nem olvasom el a 2000+ egynéhány hozzászólást, mert biztos volt róla már szó. Szval 9800Pro tulajoknak hogy megy a game, mert nekem mediumon is swappel, igaz 512mb rammal.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
domedee
senior tag
Hi!
Az Alpha Labs résznél hol találom meg a william banks-t, mert annak a pda-jával nyílna ki ott két ajtó is. Vagy hol lehet továbbmenni ott?
Vagy tud valaki végigjátszást a neten, vagy valami részletesebb magyar játékmenetet?
thx előre is
ahhoz képest amúgy nem is nagy a gépigénye, mint amit mondtak. A konfigommal simán megy 1024*768-ban medium-on :DDD, csak ritkán diázik egy csöppet, ált. ha hirtelen kinyitok egy ajtót, és valaki onnan kiugrik. :Y
Még jó, hogy csak a barátnőm szuszog itt mögöttem, különben kezdenék ideges lenni... Na megyek is, inkább hozzábújok, védjen meg. :B''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
-
AND1
őstag
Elakadtan Dum3-ban :))
Monotrain-nél. KIszálltam vonatből...bementem teremben kiirtottam mindent és mindenkit, majd bementem a vezérlőbe és manuálisan kéne kódot beütni...de mit?Honnan kéne nekem tudnom? Vki help?Egy régi PH-s.
-
Haok
tag
Nah jólvan kicsit komolyabban vettem , és sikerült is :)))
---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
Monya78
veterán
Timedemo a lenti konfiggal catalyst 4.9b-val
800*600 high-ban 37,1 fps
1024*768-nál high-ban 30,6 fps
szerintetek az 1024*768-as még játszható szint...mármint szaggatásügyileg?
800*600-ban csak az ajtó nyitáskor szaggat be...erősebb konfignál is van ilyen probléma? -
Beast_
tag
Hi
Nem tudom volt-e már szó róla, igaz nem olvastam el mind a 2000+ hozzászólást.
Szóval valahol minzha olvastam volna (nem tudom melyik oldalon), hogy
lehet a multi részben kooperatív módban játszani.
Ugye a D2-ben is ha nem is kimondott kooperatív -módként, de be lehetett kapcsolni a szörnyeket is.
Namost ez tegnap nekem nem sikerült megtalálni, egyiket sem.
Valaki tud erről valamit?Keep It Real !!!
-
Goose-T
veterán
válasz viharhozo #399 üzenetére
Nekem pont ez tetszik a játékban, a Resident Evil-feeling. Bár a játékkal nem játszottam sosem, ennek ellenére a film nagy kedvencem a mai napig. A játék egy az egyben a film hangulatát adja vissza, nekem bejön. Kár, hogy nincs Red Queen. :) Pedig még hiányzik egy kis lézerfüggöny. :)) De azon kívül minden van: vonat, szellőzőcsatornák, labor, zombihegyek.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
ciao
senior tag
tegnap játtszottam 2 órát és többször is bek@káltam a nadrágomba, überállat a játék:Y, kár hogy csak 640*480 médiumon megy szaggatás nélkül FX5600-zal és 2.4-es athlonnal :O
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Biaggio
őstag
válasz Goose-T #2117 üzenetére
Nagy film a Resident Evil, hamarosan jön az újabb fejezet:P
A Doom 3 szép grafikájú, jól megtervezett játék, de sötét:( Konkrétan az zavar benne, hogy nem látok semmit. Öcsém mondta, hogy mire vált a zseblámpa és a fegyver között, már meghalt:O Pedig ő sem ma kezdte a műfajt;] -
Integra
titán
fasza a ph megint..
bocs az ismétlésért.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tiv83us
veterán
Milyen ismetlesert?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Milyen ismetlesert? :D /boccs/
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
Van egy mod a jatekhoz amivel elvileg lehet coopban nyomatni, en felraktam de nem sikerult mukedesre birnom, illetve semmi fele coop-lehetoseget nem lattam.
Lehet bennem van a hiba, ha valakinek sikerult belonie a coopot akkor irja mar le legyszi. Thx!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Tarka
tag
Na lassan én is végignyomom a gammát, már nagyon közel vagyok a végéhez!
Nekem a következő beállításon tökéletesen megy: high resolution, 1024*768. A konfig a köv: ati radeon 9800 pro 128 mb, p4 3 ghz, 1024 mb nonama memória. Nem swappel, nem akad csak fél óránként egyszer egy századmásodpercre kb. Szal nem tom de nálam tökéletesen megy és a betöltések is azt lehet mondani h gyorsak. Catalyst 4.7 mindenképpen kell hozzá.
Egy kis tanács: azt vettem észre h a winchesteren lévő hely, illetve a winchester töredezettsége nagyban befolyásolhatja a swappelést(nem nagy felfedezés,:) ) Legyen jó sok helyetek a vinyón, legyen rend rajta és nyomjatok egy töredezettségmentesítést(vagy formatot;] )
üdv!''...avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot....nehogy elhigyjék az ellenkezőjét....'' [I] Kurt Vonnegut [/I]
-
Tarka
tag
Na vége van...!!!!
Szerintem gyönyörű és félelmetes játék, kíváncsi vok h ha nem hívjuk ide a flottát, hanem a kopasz csávóra és a testőrére hallgatunk akkor mi történik, de valszeg ua...
Kipróbáltam ultra resolution-on, de nekem így se volt semmi baj:)(így öltem meg a főmonsztát) Nem tom, csoda történt a géppel:)''...avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot....nehogy elhigyjék az ellenkezőjét....'' [I] Kurt Vonnegut [/I]
-
vicces
addikt
hát nem lehetett nagy szám, ha már végigtoltátok:DD
viszont cserébe szeretném látni a ''doom3 1óra alatt'' cimű videókat:):)
-
bzoley
veterán
Jelentem végeztem:)
Nem is volt olyan nehéz megküzdeni a főgonosszal,csak sokat kellett rohanni.
Jót szórakoztam, de így utólag az AVP talán jobban tetszett(mint majdbesz@rok játék) -
Poli
csendes tag
Hali meg mondaná valaki hogy a doom 3 alatt melyik nvidia drivert érdemes használni 1 gef4 ti 4600-nál?
Abit BE7 (-RAID), Intel Pentium 4A, 2400MHz (18 x 133), 2x512 Mb DDR RAM (333Mhz), nVIDIA GeForce4 Ti 4600 (Leadtek Winfast A250 Ultra), 3dMark2001: 12061 (Detonator 43.45) 3dMark2003: 1871 (ForceWare 66.81)
-
Sárpac
nagyúr
Tudom ajánlani ezt az oldalt mindenkinek!Nagyon jó és értékes!
[L]http://doom3hun.uw.hu/[/L]Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Wolverine
félisten
Nekem 56.72-vel (64 megás Ti4200) 29.7 fps volt a timedemo, játék közben 30-40 között általában. A 61.77-tel ma este fogom tesztelni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Legolas
senior tag
Bizonsági másolattal lehet neten multizni?
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
Legolas
senior tag
Hogyan lehet multizni? ''elveszett'' a cd kulcsom.
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
Wolverine
félisten
válasz Legolas #2144 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy ez a topic warezmentesített és erősen figyelik a moderátorok. Ha valakinek van ötlete, az írja meg neked mailben :U
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...