Hirdetés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
És multi tapasztalatok?
Amúgy azok a textúrák már 2000-ben is nevetségesnek hatottak volna..I am having fun staying poor.
-
CollectoR
aktív tag
Ja játék közbe irjátok be a konzolba (altgr+0) spawn monster_boss_cyberdemon:)
-
metadata
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén tervezünk haverokkal egy jó kis LANt! Namost szeretnénk coop-ba nyomulni a doom3-mal. Nem tudjátok véletlenül, hogy kell coop szervert csinálni? Leszedtem a coop modot hozzá bemásoltam a pk4 filet a base könyvtárba, de nem tudom hogyan lehet coop szervert csinálni. A mods-ban sincs coop.
ha esetleg valaki tud segíteni megköszönném.Minek a tuning? Hogyhogy minek?
-
divot
veterán
Mágnesvasút pályába úgy belefagytam, mint a sicc. Előtte sercegett a hang, aztán kress, fagyi. Az ajtóknál is hangkezelési problémák miatt akadozik. Kár.
-
bzoley
veterán
Na az viszont már gáz. Részvétem:(
Időnként, ha lehívtam a konzolt, igencsak elfőfordultak piros sorok, amik azt közölték, hogy ezt, vagy azt a hengot nem tudta betölteni. Ilyenkor, valamilyen default hanggal pótolta. Szerencsére egyszer sem oldott le, amíg be nem fejeztem.
[Szerkesztve] -
Haok
tag
NAh egy dolog.
2 oldallal előbb leírtam már a véleményem (legjobb játék amivel valaha játszottam), tehát ezt most nem akarom ragozni.
1 dolog nagyon idegesített : ha egy létrára már a kezdet kezdetét (amikor felmész rá) nem középen indulsz el, akkor fent nemtudsz lemászni róla...ez az egyetlen hiba (bár lehet , sőt biztos direkt van csak engem idegesített), amivel találkoztam.
Ezenkívül semmi más hiba , BUg, semmi nem jött elő, és ennek tudok örülni (a FarCry ban a hajó elsüllyesztős pályán volt egy bugom, nemjól mentette el , ha megkerültem a jeladót, és nem a kocsival indultam el)---===Győzelem a fontos, és ahhoz kell a részvét....Görbüljön a BOT===---
-
taki0
csendes tag
Javítsatok ki, de én még olyant nem látam játékban, hogy közel mentem egy felirathoz, ami mondjuk a falon állt és közelről, egészen közelről is éles volt.
Ez most olyan. Hihetetlen. Tetszik.
A játékmenet persze nem Kaffkai magasságban leledzik , de hozza azt, amit el sem vártam tőle, vagyis: félelem, izgalom. Ügyes.
Ha gyerek volnék félnék. Ha szülő, nem engedném a kölkömet...taki0
-
Fade_Away
őstag
barton 2500@3200 512ram ati9200128mb os konfigomvan
probálta valaki hasonlo konfigon? -
progamer
csendes tag
Nálam jól fut a játék szerencsére (2400 P4, 9800 pro, 1 giga ram) high on is, sőt mindez 1280X1024 ben, nincs soha akadás (tft monitor miatt kell a nagyobb felbontás, 1024 ben ronda nagyon). Na de ultrán meg nagyon rossz. Ott se mondanám, hogy szaggat, hanem inkább az van, hogy nagyon gyakran megáll 1 pillanatra utána meg fut tovább folyamatosan. Lehet, hogy nem elég neki a 128 mega vga memória? Csak mert régebben olvastam 1 cikket mely szerint 512!!!! videóram kell az ultrához.
-
tiv83us
veterán
Nekem megvan eredetiben, de semmilyen leiras nincs a dobozban, csak egy billentyuzetkiosztas meg egy suketdumas par oldalas kis ''kedvcsinalo'' :)
Nem hiszem hogy ezen valtoztatni fognak az europai kiadasokban, de egy par/szaz/ hozzaszolassal elottunk leirtak egy linket ahol az egesz leirast elerheted.
En nemtudom mi az a link, mert nem akarom elrontani a/z/ /55 dolcsis :D/ jatekelmenyt ezzel. :(Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Monya78
veterán
Egy érdekes dolog...
Haveromnak FX5600-os karija van...kipróbáltuk rajta a doom-ot...a timedemo 800*600-ban medium grafikával : 12.7 fps
Átvittem a titánomat...timedemo 800*600-ban medium beállítással 34.0 fps
Viszont olyan ronda volt a kép...vagy a 64Mb-ram miatt automatikusan a low kategóriába rakta a beállítást??? -
Drizzt
nagyúr
Na, mindjárt megnézem fx5200-vel, aztán meg érdeklődök a 9800-am iránt...
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Na, fx5200, 2*256mb,3000+,640*480*medium: 12,0 FPs...
-
tobsa
tag
Cheat megy valakinek,vajon nekem miért nem?
-
Drizzt
nagyúr
320*200-ban egészen jól megy a dolog...
-
gege71.hu
addikt
Tegnap mar erdeklodtem ezugyben de itt gyorsan fel/lecsuszik a hsz-em.
Na szoval a GONDOM:
A jatek tovabbra is fagy send erreor message uzenetablakkal.
Amit kiprobaltam tegnap ota:
Catalystben az opengl resznel butykoltem kiprobalva minden variaciot (vsync alapert be, alkalmazas szerinti anizo es elsimitas...
A megjelenito eszkozoknel es a monitornal is beallitva 100 Hz-re a frissites 1024*768nals stb.
DE!!!
jatek kozben tovabbra is csak 60Hz a frissites es szvsz EZ a fagyasok fo okozoja.
MIA k**vaelet van?????? HEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPPP!!!!!!!! -
Poli
csendes tag
válasz gege71.hu #2335 üzenetére
Nálam nvidianal csinálta ezt állandóan ott én felülbíráltam a frissítéseket, csak azt nem tudom, hogy lehet atinál:(
Abit BE7 (-RAID), Intel Pentium 4A, 2400MHz (18 x 133), 2x512 Mb DDR RAM (333Mhz), nVIDIA GeForce4 Ti 4600 (Leadtek Winfast A250 Ultra), 3dMark2001: 12061 (Detonator 43.45) 3dMark2003: 1871 (ForceWare 66.81)
-
Skica
őstag
ATI Tool!
.: No Comment Grp:.
-
gege71.hu
addikt
megprobalom azzal is. De mondom mikor inditom a jatekot 1024*768 100Hz, ahogy mar elindul a jatek ranezek a monitorfrissitesre es mar a jatekmenuben is csak 60 Hz-en megy. Soxor mar a menuben valo allitgatas kozben lefagy a jatek..Kezd a F@**om tele lenni vele... :O
Ja es mar directX (9b) kontrolpaneljaban is beallitottam a legmagasabb ertekre a frissitest...
[Szerkesztve] -
Bandit21
addikt
válasz Monya78 #2328 üzenetére
Szvsz nincs benne se PS se VS, így nincs mi lassítsa és ez a magyarázat a rosszabb képminőségre is. Nem vett vissza semmit, csak egyszerűen nem tudja mivel megjeleníteni a szebb dolgokat ezért gyorsabb is. Amúgy le lehet tiltani valahogy a PS-eket v megadni h melyikekkel menjen max, bár asszem csak Ati-knál Atitraytools-al.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
montaron
tag
Segítsen valaki.... miért megy el a játék közben kb 5 perc játék után a hang???
ujraindítom és megint van kb 5 percig...
a7n9x delux 4.27 nvidia driver... THNX!! -
Drizzt
nagyúr
Amúgfy tényleg nem látni játék közben szinte semmit, mindenhol olyan sötét van..
-
Pipó
őstag
Ati x800pro@xt kártyámmal, 1 Gb ram, 2200@2800xp procival az egyébként jól futó játékban elindítottam a timedemot. Meglepve tapasztaltam, hogy akármilyen felbontásba és minőségbe tettem,mindig 33-35 körüli értéket adott, közbe szaggatott mint a veszedelem. Miután kiléptem, lefuttattam a kockát az Atitoolon és az is szaggatottan forgott. A 3 Dmark03 rögtön ezután simán futott.
A játékkal 1152*864, high beállítással játszom és semmi gondom.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Ja a benchmar ha jól emlékszem 200 körüli értéket adott egyszer, de csak egyszer próbáltam és nem is vagyok már ebben teljesen biztos."Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
divot
veterán
Érdekes, hogy mindenki a sötétség miatt panaszkodik, nekem pedig pont az adja meg az igazi hangulatot. :F
Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...