Hirdetés
Aktív témák
-
Karex
senior tag
Lenne egy kis problémám. Habár be van kapcsolva a beállításoknál a surround opció, audigy és 5.1-es szett mellett mégis csak a center és a 2 front szól. Config fájlban szétnézve találtam egy érdekes dolgot:
seta s_maxSoundsPerShader ''0''
Namost kicsit utánajárva: ''Since the Doom3 sound shader technology can create 5.1 digital sound in realtime, there is not need for EAX.''
Akkor most végül mennyire (és egyáltalán kell-e) állítani 0-ról, hogy tényleg 5.1-ben szóljon végre? -
F-ECT$
titán
Nem olvastam végig, de nálam 16/475/450-en:
1280, high, 4xaa, 8xaf: 30 fps-t dobott a 4.7-es driverrel. Nekem ez elég :DDive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ugyanez aa nélkül:
1. mérés - 42
2. mérés - 47Dive ever, work never.
-
Alvin_ti4200
félisten
Janati, megint rád vár a Catalyst 4.9 béta:D
-
Dilikutya
félisten
válasz kamikaze boci #601 üzenetére
közel 1 napos próbálkozás után hajlok arra hogy egyetértsek veled. a hangok ugyan nekem nem tűntek monotonnak, legalábbis eddig még nem, később elképzelhető hogy az lesz. tény hogy a sztori és a játékmenet nem sok kihivást nyújt, az AI is a nyers erővel próbál jobb belátásra tériteni. egy idő után nekem unalmas ett hogy mászkálok a vaksötétben aztán jön egy zombi amitől megijedek, megyek tovább jön mégegy azis belevigyorog a csunya pofájával az arcomba ő is megijeszt, de idővel ez az érzés elmúlt, maradt az hogy koslatok a vaksötétben (a lámpa mint sz@rnak a pofon annyit ér)
a grafika jónak tűnik, már amennyi látszik belőle. bár a környezet nem tűnik különösebben rendkivülinek, talán az ellenfelek kinézete ami kiemelkedőnek mondható, a sérülések ott láthatók rajtuk ahová lövök (bár ez sem újdonság) viszont nem tudom emnnyire befolyásolja őket pl egy lábon lövés, a sötétben nem látszik ha sántikálnak. mindent egybevetve a legnagyobb negativumnak a sötétséget tartom, unalmas ott botorkálni lépcsőkön fel alá. nem tudom, de talán ha ez a játék nem a Doom3 lenne, talán senki se emlékezne rá rövid idő múlva sem. nekem egyértelműen csalódás, jobbat vártam.
az engine épességeit talán majd egy erre épülő játék megcsillogtatja, de itt nem sokminden derül ki.
a gépigényt nem kritizálom, nem tudom mi az a gép amin már jól teljesit. a minimum konfig mondjuk kicsit soknak tűnik, ha azt nézzük hogy az átlag még mindig P3-at igényel.
gondolom most sok vérben forgó szempár olvassa ezt, nekik csak azt üzenem, hogy ha lehet, gyorsan és fájdalommentesen, lehetőleg semmit se érezzek...:D:DNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Legolas
senior tag
Senki nem meri felrakni a 4.9 betát?
Én felraknám, de a 9600 pro-m még nem ért vissza a gariból!Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
BaLinux
tag
Doom3warez.* nevű felhasználó általános ténykedésére hívnám fel a tisztelt moderátorok figyelmét. Nem láttam még ilyet, hogy ennyire pofátlanul beleröfögjön mindenhova egy ilyen ''vicces'' kedvű ember... :(( :Y
[Szerkesztve] -
lolee
tag
Srácok ki kell ábrándítanom midenkit DOOM3 egy nagy kamu lett, én és na haverom már zúzzuk, és meg kell mondanom hogy két éve maradt a színvonal az alfához képest! Ez azt jelenti hogy mérhetetenül buta a játék. A kivitelezés és a pályaszerkesztés a doom1 szintjén mozog. A textúrák nagyon tompák, de nem ez a fő baj, grafika néhol egész látványos, de gyakran az unreal 2 szintjén mozog.... Ennél butább pályafelépítést még nem láttam (a painillerben jobb!) ami nagy szó. A játékmenet monoton. A játék kezdete a HALF-LIFE-ra hajaz, de úristen milyen kivitelben: A nagy BUMM elött találkozol 4-5 emberrel pár folyosón, aztán látod hogy néhány szakember a fejét csóválja a panelek elött aztán megtörténik, ez a játék eleje ami kb 10 percig tart és a beharangozott ''tökéletesen aktív felépített világot''egyáltalán nem tapasztalod meg, vagyis nincs is. Igen jól láttok a DOOM3 nem lett túl jó játék. Én akkor mentem ki a szobából amikor a haverom felvett valami cuccot ami olyan mint a quad, és az ember begorombult, és puszta kézzel ütötte szét zombikat olyasmi volt mint a PAINKILLERBEN . Ekkor esett le hogy ez nem az amire vágytam. Egy nagyon bús ember
Aki sokat lát, az keveset ért... (The man who wasn't there )
-
-
duracell89
senior tag
''Én akkor mentem ki a szobából amikor a haverom felvett valami cuccot ami olyan mint a quad, és az ember begorombult, és puszta kézzel ütötte szét zombikat olyasmi volt mint a PAINKILLERBEN . Ekkor esett le hogy ez nem az amire vágytam''
ez a beserker pack, ami volt a doom előző részeiben
ebből látszik, hogy azt sem tudod miről beszélsz
[Szerkesztve] -
Mr.Arizona
tag
Milyen ez a játék?
-
Mr.Arizona
tag
:F :F
-
SuBeR53_
tag
válasz Mr.Arizona #770 üzenetére
Ha nem ismered menj el innen, engem is elküldtek!
-
I_Am
veterán
válasz Dilikutya #759 üzenetére
Kezdő fokozaton tolod mi? Kezd el magasabb szinten és garantáltan, nem fogsz sokat egyedül mászkálni a sötétben.:D
A zseblámpa fénye ami a legjobban tetszik a játékban, pont olyan mint a valóságban, tehát ha egy korom sötét helyen koslatok a lámpával, pont annyi látszik amennyit a valóságban is látnál. Ezt nagyon ütősre csinálták.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Godspeed
tag
valaki nem tudja honnan lehet beszerezni a jatekot? koszi!
-
veterán
>>>>> [L]http://www.geocities.com/cryect/pistolflashlight.html[/L] <<<<<
Ladies and gentlemen, az első Doom3 mod... pisztoly + zseblámpa kombó! ;]
>>>>> [L]http://www.beyond3d.com/forum/viewtopic.php?t=14716[/L] <<<<<
Pár elég hasznosnak tűnő buherálós tipp + egy kis UltraShadow furcsaság...And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Sea Edge
tag
Hali!
Az elején végigtoltam pár pályát és eddig tapasztalataim alapján azt kell, hogy mondjam igen gyenge lett a játék. :(
Páran irtátok hogy ilyen meg olyan szép a grafika. He?
Olyan sötét az egész, hogy akár ki is kapcsolhatom a monitort kb akkor is ugyanannyit fogok látni a pályából. A lámpa meg a másik idegesítő dolog. Fegyverrel a kézben nem is lehet. Mi a fene?!? Az über marine félkarú? Egy pisztoly mellé sem lehet odafogni? :((
Hol van az éjjellátó?? :(
Mai modern seregekben is az alapfelszerelés közé tartozik. -
Flameus
aktív tag
Naobb' a szele ennek a játéknak mint a bűze, bár tény, hogy parázom naon' :DDD
Konfig adatoknál: Timedemo demo1=44,3
Ja, 1024*768 H no AA/AF
[Szerkesztve]None of Ain't - Ni Lovagjai CS-S FUN Clan - www.nilovagjai.hu
-
Szaky
tag
Nekem fagyogat, pedig nem kellene neki... :((
-
dodie
tag
Szevasztok!
Nekem az a problémám a játékkal, hogy amikor mozgok és oldalazok, akkor kattanásokat hallok. Amikor meg megállok, akkor megszűnik. Lehet hogy ez természetes, de engem rohadtul idegesít. Nálatok van ilyen? :F -
Balli
őstag
a timedemo-t honnan lehet leszedni?
ha jól olvastam ez teszteli, hogy hogy futna a gépemen a doom3?Athens 2004
-
heihachi
addikt
válasz duracell89 #784 üzenetére
Ez a harmadik futás eredménye 4.8-as driverrel...
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
jojo1
tag
K*rva jó!!!!
Most szart be az fx 5800 otesIII-mam!!!:DDD
És majd valamikor ezen a héten fogok 9800 prot kapni!!:DEzt a világot nem lehet kihagyni!!!!
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem.
-
Obus
tag
*moderálva
Obus!
Az előbb nem véletlenül tűnt el a hozzászólásod. Gondold át mégegyszer, hogy mit akarsz kérdezni, vagy ne kérdezz. Addig is olvasd el a nyitó hozzászólást.
BashHonnan tudod, hogy tudod?!?
-
Sir Pocok
őstag
válasz duracell89 #781 üzenetére
én is veled értek egyet....
én végig nyomtam a DOOM 1,2,Ultimate,Final...
szerintem a DOOM3 méltó folytatása ezeknek...
sokan azt mondjátok , hogy buta az AI.... most a zombiktól + a szörnyektől ti mit vártok? nem fognak elkezdeni deriválni...... :DAz erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Obus
tag
Sorry, de bele vagyok esve a kétségbe...
Sajnálom, ha valakinek kellemetlenséget okoztam... Önző módon a saját javamat akartam...Honnan tudod, hogy tudod?!?
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest