Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz kchris78 #7719 üzenetére

    ácsi,
    Teszem azt ha Budapest levan normálisan fedve , akkor 1-2 előfizetés/család is csak 2e ft ami 100gb net utána lassítás, a többi szolgáltató ilyet, 5-8e ft között árul és ha elfogyott akkor 0kbps.
    olyan meg nem létezik, hogy egy több miliós városban mindenki minden nap utazik vidékre,
    ezért is ha a Fővárosban 100%-os a lefedettség kül/beltéren. az nagyon sok potenciális ügyfél .
    ebből következik, az , hogy a mostani 3 emiatt csökkenteni fog az árakból a verseny miatt, sok háztartásban csak facebook 1-2yt megy mobilnetről, és most mind ezt 1000ft-ért elérhető lesz mikor a minimálbér még nincs 100e ft-se országunkban. Ha így nézzük kell csökkenjen a többi is és emiatt várja sok mindenki a Digi-t az árverseny miatt.
    Ami biztos, hogy a freki ami van az kevés . De az emiatt kialakuló árverseny ha kevés és ha 15mbps legoptimálisabb időben a digi mobilnete, akkor is csökkenni fog a másik 3.
    Mivel a szolgáltatónak(pl telekom vagy voda vagy telenor) nem az a lényeg, hogy a másik 3 mennyit bir a hálózatán, de valószínű lesz lejárató kampány digi ellen hogy ne vegyétek mert lassú stb, de a lényegre vissza térve, a lényeg nekik az hogy mennyi előfizető van mert minden előfizető x összeget otthagy havonta, és ha egy ilyen ár miatt mint az 1000ft 50gb elmegy több 10e előfizető az igen is ahhoz vezet , hogy az árak csökkenni fognak. (van ezen felül azok akik flottastb vagy telenor hello data sok ök nem fognak emiatt váltani, de az élőfizetők nagyon kis részét teszik ki ök akár csak a több milliós lakossággal rendelkező Budapest-et nézve is. )

    ui: nem mindenki torrent és fhd uhd videokat néz van akinek a sima facebook messenger és skype is megteszi és ezen emberekből van több nekik elég az 50gb és az elméleti max 15mbps is.

    reklám:
    dchard a prohardver prémium élőfizetését használja(skip) :D

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák