Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz #08205312 #2119 üzenetére

    A végén még le fogsz bukni, hogy egy személyben vagy a vodafone és a telekom fő részvényese, és félted a befektetésed a digi mobiltól. ;)

    Egyébként szeretnék nagyon sokadik említést követően egy logikusnak ható magyarázatot kapni arra, hogy miért gondolja bárki azt, hogy attól, hogy valaki egy adott szolgáltató ügyfele, "fél" attól, hogy egy számára is előnyt jelentő árversenyt eredményező újabb szolgáltató a piacra lép? Miért gondolja bárki is, hogy egy előfizetői szerződés megkötésével olyan érzelmi kapcsolatba kerülünk egy szolgáltatóval, amely arra indítana minket, hogy "megvédjük" azt a fórumozókkal szemben?

    Nem lehetséges, hogy egész egyszerűen más az álláspontunk egy adott kérdésben, és bár meggyőzhetőek vagyunk, nem győz meg minket az, amit tőlük olvasunk? (Noha némelyikünk korábban éppen az ő álláspontjukon volt.)

    Mindig furcsállom ezeket a rendre felbukkanó vádakat szolgáltatói topikokban. Az egy lehetséges magyarázat, hogy az adott illető, aki ilyen "védéssel" vádol más fórumozót, érzelmileg annyira átitatott az adott szolgáltató mellett, hogy fel sem merül benne, hogy mások érzelmi töltet nélkül állnak az adott céghez, pusztán objektíven, tárgyilagosan szemlélve azt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák