Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz killbull #8917 üzenetére

    A véleményem rólad nem változott.
    Hány lakásos a ház?
    Nálunk 15 lakás van, 7, vagy 8 előfizetővel, szintén 100-as switch-csel, mert az egyidejűségre tervezve ez bőven elég. Nálam eddig soha nem volt olyan, hogy ne lett volna meg a 40Mbit lefelé (korábban meg a 30), lassan két éve vagyok előfizető. Hogy a szomszédaid mennyire gerjednek a kecskepornóra, az nem a digi hibája, viszont ha lenne eszed, belegondolnál, hogy egyidejűséggel számol minden szolgáltató (víz, gáz, áram, és persze net), mert ha mindenkire az elérhető maximummal számolnának, exabites hálókártya is kevés lenne.
    A 35 méter kábel méréséről meg az a véleményem, hogy mivel nyilvánvalóan nincs rajta annyi, egyértelmű, hogy vagy a kábel szar, vagy el van kötve. Úgyhogy klimaxos hisztizés helyett lassan elkezdhetnél ezen a vonalon elindulni, szükség esetén portcserét, vagy a dugók újra krimpelését, és az érsorrend ellenőrzését, vagy a kettőt együtt kérni a digitől, de amíg egy topicban nyavalyogsz, mint akinek életében most jött meg először a havivérzése, addig csak az agyunkra mész, és neked sem lesz jobb.
    Választhatsz.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák