Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Viktor77 #8751 üzenetére

    ... és számomra a nem beszámozott 6. pont a leglényegesebb.

    1. miért kéne a jobb gombos menüben felkínálnia, ha más módszerrel is elérhető?
    2. uTorrentnél ugyanez: leállítod a torrentet. A fájllistában jobb gombos menüben kihagyásra állítod a fájlt. Törlöd a fájlt. Újraindítod a torrentet, ellenőrzés után már az adott fájl nélkül fut. Valóban némileg több kattintást igényel, de ez eléggé rétegigény, én magam is egyetlen egyszer használtam az elmúlt 4 évben.
    3. véleményem szerint ez az adat abszolút irreleváns, de ki lehet rakni uTorrentben, hogy a pack teljes mérete mennyi, és hogy mennyi van letöltve belőle, szóval lényegében ez ugyanaz.
    4. uTorrentben egy alapértelmezett mappa van, de a korábban kézzel megadott mappák szépen a görgetőgombbal visszagörgethetők. Én is 3-4-féle mappába töltök, amibe a 80%-ot, az az alapértelmezett, a többi meg 2-3 görgetésre elérhető.
    5. itt nem te vagy a béna, tényleg nem működik. De én nem is használtam soha...
    Youtube letöltőnek Firefox + Download Helper, http letöltőnek ReGet. Ezeket régóta ismerem, beváltak. A BitComet pedig továbbra is erőforrás pazarló. Számomra a fenti alternatív lehetőségek miatt továbbra sem meggyőző a használata.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák