Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyogo83

senior tag

Kb 2 hete kotottek at optikaira a regi FTTB-s netet nalam. Azota szivok vele, neha lecsatlakozik az ONT, utana az istennek nem akar felcsatlakozni, a rakotott router logban : Timeout waiting for PADO packets ismetlodik. Altalaban ONT aramtalanitas megoldotta.
    ONT-Router kozott uj kabelt huztam ki a regi helyett, plusz azota egy uj routert is beraktam. Azt hittem a problemat megoldottam, de nem.
    Szombat ejfelkor ledobott az ONT es azota barmit csinalok semmi nem segit(ont-router ujrainditas, stb).
    Felhivtam az ugyfelszolgalatot, nyilvan elso korben az volt a konkluzio, hogy az eszkozben nincs hiba.
    Direktben gepet rakotve 651-es hibat dob, mire a stac azt mondta, valoszinu a kabel a hibas.
    Annyival lezartuk a vitat, hogy ketlem, hogy mind az 5 utp kabel hirtelen rossz amivel probaltam, raadasul 10 eve hiba nelkul mukodo halozat csak annyit valtozott, hogy az ONT-t a bejovo UTP-re kotottek.
    Komolyan, azalatt a 10 ev alatt nem szivtam ennyit mint az optikaval 2 het alatt.

Volt valakinek hasonlo problemaja? Lehetseges, hogy valami szar ONT-t fogtam ki?
    Ugye annyiban szar a helyzet, hogy ha kijon a szerelo es neki mukodik, akkor ennyivel letudja a hibakeresest.

Új hozzászólás Aktív témák