Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyogo83

senior tag

válasz nyogo83 #80827 üzenetére

Update: reggel ki is jottek a szerelok, ezert respect nekik(este 8-fel 9 korul jeleztem).
    Fogalmuk sincs mi lehet, jelerosseg rx/tx erteket tokeletesek. Lecsereltek a 4 portos Huawei ONT-t egy 2 portos kicsi Huawei-re, plusz melle egy Luster FTTH receiver a TV-nek.
    Nem orulok neki, mert tobb eszkoz, tobb kabel, de ha igy mukodik majd csak megbizhatoan akkor mas valasztasom nincs.

Annyit mondott a srac, hogy Asus routereket nem szeretik, mert eleg sok a problema veluk a halozaton.
    Mondtam neki, hogy akkor nalam valami speci halozat van ami semmit nem szeret, mert 3 kulonbozo Asus, 2 TP-Link es 2 D-Link routerrel probalkoztam az elmult hetekben es egyiket se "szerette"(plusz ugye direkt csatlakozas).

Annyit mondott meg a srac, hogy elofordulhat hogy amikor az ONT valamiert eldobja a kapcsolatot a kozpont fele nem szabanyos disconnect megy es egy darabig meg megtarthatja a login sessiont a rendszer, nem engedi ujra egybol felcsatlakozni a useremet. Ennek elvileg nem szabadna igy mukodnie(vagy a rendszer vagy az ONT kezeli szarul),de ha tovabbra is gond lesz, szoljak es akkor majd tovabb keresgelnek mi a gond.

Új hozzászólás Aktív témák