Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Spet #64748 üzenetére

    1 újabb ember aki beette .
    Digi 1 szot nem irt hogy mikor azt az nmmhh-s oldalt lehetne kukába is vágni, amint elérkezik az idöpont ami ott emg van adva aznap vált át 4-5honapal későbbre elkéne felejteni , amíg digi nem ad szorolap ászf stb-t ki addig nem lesz digi mobile, ászf 30napal elöbb kikel jöjön mint a szolgáltatás digi oldalán nincs ászf digi mobile-al kapcsolatban .

    azt sem értem hogy aki megkérdezi miért nem kérdezi meg a digi-t? nem tudna többet a digi mint az itteni fórumozok? (egy jövőbeni szolgáltatás indulásról ?)

    lehet azt irja hogy 2016 de a digi mobile témánál már volt 2017 december meg 2018 május majd 2018 szeptember majd most lett 2018 december. gondolom elöre bejelentette a digi hogy melyik honapban mire irja át a hatoság igaz ? ha igy gondolod vagy igy lenne akkor felkel hivni az nmmhh-t hogy menyni dátum van még hátra és mi az utolsó ugye ha többet elöre nem definiált akkor lehet tudni hogy mennyi az annyi, csak ugye folyamatosan szol a digi hogy most még nem fog indulni de kb 4honap mulva és igy frissül az nmmhh oldala csak , hogy ott nem írják az uj bejelentés dátumát.

    informálódj itt mikor mi volt bejelentve,.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák