Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz kali #14164 üzenetére

    én csak a netről beszéltem. a lan 2007 ősze óta van atomstabil 40/20 3700 pénzért, hűség nélkül. Jelenleg nem tudsz ennél jobb alternatívát Mo-n. (kötelező hűség, meg árukapcsolás stb.)..
    5.5 év alatt 3x volt nagyobb kimaradás az egyik esetében egy hardver (switch) adaptere döglött meg estére másnap de. cserélték, 1x áramszünet volt 3 órán át, miután újból lett áram csak net és telefon nem mert a switchekhez spúrból a digi nem telepített szünetmentest így azt ők másnap kézzel indították újra szintén délelött. 3. esetben központilag volt bibi az eltartott 1 napig is. De mivel a lan eltérő lehet városonként, kerületenként sőt kerületen belül is én elhiszem, hogy vannak helyek ahol problémás.
    ha tv-t akarnék váltani akkor sem a tré hanem az UPC Directre váltanék ami nem elképzelhetetlen a közeli jövőben, ha folytatják a kihajígálást majd esetleg a sportcsatornákkal.
    IPTV-re rengeteg a rossz tapasztalat nem egy ismerősöm azonnal váltott digire...szerencsétlenségükre pont megkapták tavaly a digi ámokfutását a discoveryvel ;)

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák