Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz Borisz76 #112534 üzenetére
Végül nem volt időm routerezni, de ma felhivtam a digit hogy elkérjem a jelszót és az azonosítóm, beszélek a szakival mondom nem megy a cpu-world.com beütöm a böngészőbe beszélgetés közben, erre hibátlanul betölti az oldalt, hát ezt nem hiszem el...és 2 órával előtte még nem ment.
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
gézu
őstag
És...megcsinálták. Decemberre nem küldtek számlát, majd január 2-án reggel búék gyanánt azonnal küldtek 2-őt, egyik 01.15-ös, másik 01.30-as határidejű.
Most szívesen megkérdezném tőlük, hogy... örülünk, Vincent?If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
r3dsnake
nagyúr
Szeged már megint szarakszik, külföldi IP-kre. Google-t nem tudom pingelni, magyar oldalakat igen.
-
-
nettle
csendes tag
-
veterán
Sziasztok!
A Digi eszközömet átraktam modem üzemmódba mert rá szeretnék kötni egy Asus routert. Elvben megtörtént az átállás de a digis cucc továbbra is sugároz wifit meg működik minden mint ahogy eddig is. (Az online ügyfélkapu szerint van már modem módban) Ez normális?
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
garga01
őstag
válasz adamssss #112563 üzenetére
Nem igazán. Húzd ki várj vele és dugd vissza, vagy esetleg reseteld is le, ha van rajta reset gomb vagy pöcök amit gemkapoccsal be tudsz nyomni. Esetleg ha ezek egyike se segít akkor az ügyfélapun egy router mód majd kicsit később újra mondem...
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Sonja
nagyúr
Az miért lehet, hogy egy bizonyos oldalon reggel, amikor nézném, ezt a hibát dobja a Google Chrome: "DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN"? Ha később megézem (kb. 2-3 perc után szoktam), akkor pedig már betölt rendesen az oldal, és egész nap rendben.
De nem csak egy oldalnál csinálja. Van, hogy találok még ilyen oldalt, de ritka egyébként. Cloudflare DNS szervert használok (1.1.1.1), lehet ez annak a hibája?
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
acel786
tag
sziasztok
a digis routeren HG8121H mindig visszakapcsol a wifi, ezen lehet segíteni? -
MODERÁTOR
-
Inhouse
őstag
-
MODERÁTOR
-
acel786
tag
válasz Intruder2k5 #112570 üzenetére
Koszi, Kb 30+ eszkoz van a masodik router mögött, bridged modhoz adatok kellenének de utalok sorban allni, gondoltam a permanens wifi kikapcsolás nem nagy ügy, legalábbis konyebb mint megszerezni a id/pwd párost. Es nincs gondom a dupla routerrel.
-
MODERÁTOR
-
nettle
csendes tag
válasz Sonja #112566 üzenetére
Próbálj meg több DNS szervert használni. Nálam a Digi DNS az első, Cloudflare DNS a második és a google DNS a harmadik. Így ha az elsőnél nincs IP megy tovább és nézi a többit. Soha nem volt ilyen problémám mint neked. Például a www.cpu-world.com, az sem megy most csak a Digi DNS-sel, nálam megy.
-
Sonja
nagyúr
válasz nettle #112573 üzenetére
ASUS routerben (RT-AC65P) kettőt lehet beállítani, aminél az első a Cloudflare DNS (1.1.1.1), míg a második a Google (8.8.8.8), és így csinálja ezt. A cpu-world.com nálam megy, azzal nincs gond. Nem tudom mi lehet.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz r3dsnake #112556 üzenetére
Írtam nekik a jelenségről, az alábbi választ kaptam:
Az Ön által bejelentett hiba kapcsán távolról ellenőriztük a kapcsolatát, eszközeinek paramétereit, és rendszerünkben hibát nem
állapítottunk meg. Mindezek ellenére, távolról módosításokat hajtottunk végre a kihelyezett eszközön, kérem tesztelje a szolgáltatást.
Visszaírtam, hogy továbbra is rossz. Erre az alábbi válasz jött:
Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma
okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb
elhárítani.
Most akkor melyik?
-
pRoject22
őstag
válasz r3dsnake #112578 üzenetére
Mások is ezt írták ,hogy szar ZTE-vel is, lehet nekem csak szerencsém van de napi szinten nézem, pingelek és tesztelek de jó, játék közben egyszer nem szakadt meg és nem volt a ping magas sosem, nem tudom ,hogy ez most miért van, előtte a huawei-es hulladékkal meg már a gmailt sem nyitott meg a böngészőm
¯\_(ツ)_/¯
-
Daweeeeet
csendes tag
Nálunk Fiberhome-s van és szintén vannak ping problémák.
-
tutitibi
senior tag
válasz tutitibi #112584 üzenetére
Ki - be kapcsoltam , legfrissebb Realtek driver fel , most megjavult.
Lehet veszek 10 méter Supra Cat8.2-es LAN kábelt (kb. 50 ezer HUF) az ONT és a Cisco switchem közé még nem döntöttem el, a HIFI miatt is jót tenne a rendszernek .
Plusz még egy IFI tápot a az ONT-nek, hogy megszűrje a zavarokat a jelben.
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
Csinálhatnánk mi szegediek egyébként egy listát az észlelt szakadások időpontjairól, hogy vajon teljesen egyszerre történnek-e. Nekem pl. most volt egy szakadásom 12.05-kor és kb. 10-15 másodpercig tartott.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
PBA
aktív tag
A 16. kerületben Árpádföldön a Digi net elment vadászni. Mióta átvették a tudjukkik, azóta a stabilitás a béka feneke alatt van. Nem lepődök meg persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest