Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bajgunar

    aktív tag

    HA valami működik. Fw frissítésen kívül, mégis mit kéne rajta babrálni?

    Ment. Éviekig ment. Hibátlanul. Mit dns-ezzek, állítgassak, anyámkínja? Aztán vmit mókolt digi nyaralás előtt. Mert szarakodott pár napig. Nyaralás után visszatérve random eldobja a net-et a tv-k felé, úgy hogy közben wifi kapcsolat van! Minden más wifis cucc működik net-en. Tvken nincs net. Érdekes...

    Két hibabajelentést is "javítottak"... Miért is kéne az "én"? problémámra számlázni? Köszönöm. Gratulálok a prosztó hszodnak.
    Az ilyen beszólásokra kellene számlázni. Imádom az ilyen kedves "segítőket", akik vagy kussba maradnának, vagy érdemit hozzászólnának, de az nem megy, hanem prosztó módon kell beugatni. Mégis miért? Jah, ez dívik. Ez a módi. Meg ennyi tellett belőled.
    Első ellentmondásig sem kellene olvasni, hanem menni másik topicba. Felesleges itt olvasgatnod egy mondatot is. Saját időd fecséreled. Érdemi oldalakat is lehetne olvasni, s akkor még csak ilyet sem kellene bebüfögni, s már ezt az időt is megspóroltad magadnak, míg ide beírtad.

    Utálom mikor ilyen prosztó beszólást intéznek egyesek... Miért kell ilyennek lenni?
    Egy rossz, csúnya szavam nem volt. De kapom az ívet. Gratulálok nektek.

    Hétfő óta megy. Eddig hibátlanul. Akkor is "javított" vmit a digi. HA előjön a hiba, veszek egy másik routert. Csakazért is. S meglátjuk, kinek is volt a hibája, alaptalan volt e a kérdésem, beírásom.
    És HA az én oldalamon is van a hiba. Akkor is beírhat ide az ember, kérdezhet, segítséget kérhet. Nem? Kérdések ~98%-a ilyen jellegű. Akkor? Laikus pl honnan tudná, mit állítson, milyen dns, milyen ip kiosztás, mittommi? Zárjátok be akkor a topicot, ha nem lehet kérdezni s csak bunkó lekezelő, degradáló válasz tellik egyesektől. Bocs, h mertem feltenni kérdést, s nem vagyok atom hálózat szaki, mint ti. Ellenben tudok nem ledegradáló hszt írni a másiknak. S nem nézem le, ha a másik épp nem ért hozzá.

    Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...

Új hozzászólás Aktív témák