Új hozzászólás Aktív témák

  • TeeJay

    félisten

    válasz MrAlex #101036 üzenetére

    Nekem ma írt vissza a DIGI ügyfélszolgálat, a szokásos ügyfélszolgálati bullshit jött
    bla bla bla még nem tudják pontosan mikor indítják a Fiber 2,5 meg 10gigabitet de amint a következő hónapokban kiderül akkor jelezni fognak.
    Kb. ugyanezt kapja majd mindenki aki rákérdez. Nincs benne tagadva konkrétan hogy offolták, az sincs megerősítve hogy február vagy március vagy tavasz vagy nyár, annyi van hogy majd úgyis megtudod. Szóval várunk

    zsolt_64:
    Egy sima mezei szerelő azt se tudja hogy épül fel a hálózat, ők csak kötögetik be az ügyfeleket. BP-en kizártnak tartom hogy már ne lett volna meg a fejállomás upgrade hozzá, hiszen elég sok karbantartás volt 2021 elején.
    Akivel én beszéltem ő pont a hálózat tervező részlegen melózik és ő mondta a 100gigás bővítést minden fejállomás és vidéki város felé amiről jött is a hír.
    Előtte a 40gigás link is elvitt 2-3BP kerületet most meg mind kapott dedikált 100gigát, poénből nem ölnek bele ennyi pénzt csak akkor ha készülnek tovább lépni ;)
    Szerintem simán tesztelik most hogy mekkora az érdeklődés, biztos nem csak én írtam az ügyfélszolgálatnak vagy hívtam fel őket mikor lehet XGSPON-ra kerülni, készül belőle statisztika és eldöntik hogy 100 user miatt most vagy fél év múlva is ráér beindítani

    [ Szerkesztve ]

    Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

Új hozzászólás Aktív témák