Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz KubanitoS #99392 üzenetére

    Öhm de, de ha le is vonjuk azt a pár paragont akkor is elég OP szerintem a build és ami fontosabb: könnyen összerakható. Ezt úgy értem hogy nem kellett sok mati hozzá, hogy sárgából kipörgessem a dolgokat. Augmentálás zéró és anci is csak talán 1 darab volt rajtam, ráadásul a fegyo sem volt ancient ami azért eléggé meghatározó.

    Szóval csak azt akartam mondani, hogy nekem még nem volt olyan, hogy összerakok egy karit és hipphopp lemegy vele a GR 80 elsőre. Nonseason matik ide-paragonpontok oda. Lehet akkor én vagyok tapasztalatlan ilyen téren vagy egyszerűen könnyebben felvettem ennek a buildnek a stílusát mint más buildekét, de WD-vel például szenvedve sem tudtam összerakni értelmes solo buildet, hagytam is a fenébe (nem nekem való). Crusba is beletört a bicskám, de sztem egy Shadow DH-t is több idő összerakni akár segítséggel is (Dawn ftw). Szerintem a Necro akkor is könnyebben összepakolható így erősebb is season nyitó szempontból.

    (#99393) sith7: Kérlek szólj rám ha majd egyszer lekezelő stílusban kommentelek. :R

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák