Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Srácok, aki próbálta már az Invokeres Thorns Crusadert, segítene nekem? Hogy a manóba lehet leverni vele a manókat? :DDD Mert mivel nem támadnak vissza, hiába ütöm őket, önmagában a Punish sebzése nem elég nagy hozzá, hogy időben le tudjam szedni a HP-ját és mindig meglóg. Akkor nem, ha tömegbe fut és kapja a lepattanó sebzést, de ha egyedül van, esélyem sincs.

    Mondjuk még nem fullos a set, jelenleg csak két darab van belőle, de máris elég szépen haladok vele T9-en. Ha meglesz a hat, biztos jobb lesz, de addig is kellene valamit csinálni. Olvastam, hogy van ez a Hack nevű balta, ami hozzáadja a Thorns értékét a sebzéshez, ha ezt megszerzem, akkor az elég, vagy nem ilyen egyszerű? Ti hogy csináljátok?

    Előre is köszi. :)

    MOD: A karakterem, hátha segít. Még elég kezdetleges, sok cucc a WD-től lett és STR van INT helyett, de ami esik, cserélem le.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák