Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz roncatto #90192 üzenetére

    Hja. Nincs kitatrásotok. Nem vagytok elég hardcore-ok. ;] (mondja a kibic)
    Nekem a Seismices barbi tetszett amikor macera volt vele nyomulni még az elején. Aztán a hota mikor a többség pörgettyűzött. Aztán most amikor ezek erősek lehetnek már (?) inkább rend-del nyomulnék. Csak hát ott vannak a mellékes apróságok. vag ygyenge amit próbáltam eddig épp akkor, vagy túl sok felesleg van ami veszettül nem jön be. A csúszkálás és ugrándozás vicces, de picit fura. Ilyennel nyomuljon egy barbi? Jó, a pörgettyűnél fényévekkel közelebb áll a barbárképemhez, de mégis. Rendet és WW-t összepakolni. Most miért? Mi ez a ráerőszakoljukaszemetetajúzerre elv? Mint a DH-nál is. Clustereztem mikor sok kellett hozzá és volt jobb is. Aztán bedobták a maraudert amit NEM fogok használni. A DH egy lövész és nem egy kib@sz*tt tájépítész. No mindegy. Vannak erős más buildjei gondolom DH-nak, de annál leragadtam a clusternél meg pár olyannál ami sose lesz versenyképes.

    Azt' találtam mást és most csak kibicelek szerintem D3 szinten. Jó kis nosztalgia néha-néha nyomulni egy kicsit, de a GR1520 előgyártott "full have to use" itemsetben nem pálya. Ahogy nézem szépen átalakítják a játékot időről időre és seasonról seasonra. Ez jó. Szeretem annyira a játékot, hogy kívánjam neki soká éljen.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák