Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz roncatto #90192 üzenetére
Hja. Nincs kitatrásotok. Nem vagytok elég hardcore-ok. (mondja a kibic)
Nekem a Seismices barbi tetszett amikor macera volt vele nyomulni még az elején. Aztán a hota mikor a többség pörgettyűzött. Aztán most amikor ezek erősek lehetnek már (?) inkább rend-del nyomulnék. Csak hát ott vannak a mellékes apróságok. vag ygyenge amit próbáltam eddig épp akkor, vagy túl sok felesleg van ami veszettül nem jön be. A csúszkálás és ugrándozás vicces, de picit fura. Ilyennel nyomuljon egy barbi? Jó, a pörgettyűnél fényévekkel közelebb áll a barbárképemhez, de mégis. Rendet és WW-t összepakolni. Most miért? Mi ez a ráerőszakoljukaszemetetajúzerre elv? Mint a DH-nál is. Clustereztem mikor sok kellett hozzá és volt jobb is. Aztán bedobták a maraudert amit NEM fogok használni. A DH egy lövész és nem egy kib@sz*tt tájépítész. No mindegy. Vannak erős más buildjei gondolom DH-nak, de annál leragadtam a clusternél meg pár olyannál ami sose lesz versenyképes.Azt' találtam mást és most csak kibicelek szerintem D3 szinten. Jó kis nosztalgia néha-néha nyomulni egy kicsit, de a GR1520 előgyártott "full have to use" itemsetben nem pálya. Ahogy nézem szépen átalakítják a játékot időről időre és seasonról seasonra. Ez jó. Szeretem annyira a játékot, hogy kívánjam neki soká éljen.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest