Új hozzászólás Aktív témák

  • szupermacs

    veterán

    válasz reelc #90085 üzenetére

    Teljesíteni kell a Conqueror küldetéseket? :Y
    Előző seasonban még Slayer előtt megadta az új Stash tabot. Azért ez kicsit szemétség. Nagyon gondolkozom most, hogy elkezdjem-e ilyen szopatás mellett majd az új seasont. :D Az a baj, hogy Slayerre már kegyetlenül meguntam a hentelést és a farmolást, ezért nem is csináltam meg.

    Ezt a GR solozást meg sose fogom megérteni, amikor a játék lényege a csapatban való játék. Nem szeretem a Greater Rifteket sem kifejezetten, de soloban kész szenvedés volt a 35-ös is. :( Talán sikerült nagy nehezen elérnem a paragon 215-öt.

    Crusaderen kívül máshoz nem értek, kezdtem előző seasonban egy DH-t, de újrakezdtem egy Crussal, mert nem értek a DH-hoz és idegemben inkább ott hagytam, ami képességeket erősített volna a season set az nem jött be.

    Mai napig sajnálom a játékban azt, hogy nem lehet saját buildeket létrehozni, mert pár szinten belül annyira legyengülök, hogy nem igaz. DH-nál volt valami Fast arrow vagy milyen képesség, amit istenért nem lehetett felgyúrni, pedig volt valami cuccom, ami a channel költségét lenullázta a nyilaknak. Azzal aprítottam 70-ig, utána meg gránátokat dobáltam mint egy idióta. Kicsit elkeserít ez a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák