Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz GoTReX #88597 üzenetére

    Dehogy nincs.. es itt is igaz hogy kieshet egy nagyon maxos item. A kulonbseg az, hogy D3-ban a Blizzard minden egyes patchnel es Seasonnal probalkozik varialni a dolgokon, igy ami ma egy tuti item a legerosebb buildhez az lehet a kov patchre instant bezuzas mert lesz mas ami trendi. Az a fajta "allandosag" mar nincs meg mint ami D2 volt hogy kiesett 1.08-on egy Harlequin Shako 240 vittel es az meg 1.11 alatt is uberelhetetlen volt..

    Tartalom: annak ellenere hogy ez nem fizetos jatek (egyszer megvetted oszt jovan, nincs havi befizetes mint wownal..) azert foglalkoznak vele.. itt egy patch, ott egy uj jatekmod, itemek, varialjak a balaszot, behozzak ezt, eltorlik azt, questek stb.. de a lenyeg nem valtozik, ez farmolos jatek. Mesz a karaktereddel, es ugyan valtozatos helyszineken meg szitukban, de vegul is mindig ugyanazt csinalod: utod a mobot es lesz belole loot es abbol fejlodsz meg epitkezel.

    Alacsony / casual szinten viszonlag nagy szabadsagod van. Ha speedfarmolni akarod a legmagasabb szintet (T10) meg ott akarsz lenni a legmagasabb (90+) Great Riftekben akkor keves a lehetoseged es alkalmaznod kell az aktualis leghatekonyabb modszereket, es droszt ugyanazt kell csinalnod egesznap..

    Innentol dontsd el te mi neked a content.

    Szerk: mondjuk a BF4-el az osszehasonlitas szerintem eleve rossz.. tok kulon mufaj. Nem hasonlitjuk a Turamotort a Ralliautohoz.. mindketto masra jo, mas elmeny.. a BF4 instant adrenalin, lovoldozes egy konstans karakterrel ahol max a te jatekskilled fejlodik. D3 meg karakterepitgetos farmolos csapatban egyuttjatszos.. tok mas.. Neked kell tudni eldonteni hogy melyik mufaj jon be neked.. vagy ne donts es szanj idot erre is arra is.. :K

    [ Szerkesztve ]

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák